logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór telewizora do 32 cali - budżet do 700 PLN, rekomendacje dla osób niewymagających

DeMare 15 Gru 2020 22:25 225 3
REKLAMA
  • #1 19117073
    DeMare
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    Cześć

Na wstępie chciałbym podziękować użytkownikowi @Ludwik XVI za polecenie dwa lata temu LG50UK6500. Sprzęt kosztował mnie zaledwie 2 tys. i złego słowa powiedzieć nie mogę. Bardzo dobry stosunek cena/jakość. Czernie czarne, kolory nasycone, system operacyjny chodzi płynnie. Jeden z lepszych zakupów sprzętu elektronicznego w życiu.

Dzisiaj stoję przed wyborem tv dla osoby niewymagającej, rozmiar do 32 cali, chciałbym się zmieścić do 700 PLN. Czy ktoś orientuje się w sprzęcie z dolnej półki i poleci coś dobrego wśród najsłabszych?
  • REKLAMA
  • #2 19117481
    Ludwik XVI
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 788
    Nie ma dobrych tv w tym rozmiarze. Zostały niedobitki.
    Kup cokolwiek od LG, Samsunga - oni jako tako sobie radzą w tym rozmiarze. Unikaj mało znanych marek i rozdzielczości niższej niż FHD.
  • REKLAMA
  • #3 19119654
    DeMare
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    To jest tv dla starszej osoby, mało wymagającej. Nie wiem czy full hd jest konieczne skoro do tej pory ogląda na kineskopie sprzed 20 lat. Do 700 pln nie znalazłem w sieciówkach fhd
REKLAMA