logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pc Windows 7 Home Premium 64 bit Gra Assasin Creed Black Flag

Popieluszka 123 15 Gru 2020 22:50 255 1
REKLAMA
  • #1 19115089
    Popieluszka 123
    Poziom 8  
    Ocena: 1
    Witam
    Mam zainstalowane gry na przenośnym dysku SSD i dziś podpiełam go pod nowiutki komputer i tu moje pierwsze pytanie
    Dlaczego skoro komputer dysk widzi po zalogowaniu sie do Ubisoft Connect zamiast Graj mam Zainstaluj i rozpoczyna sie ponowna instalacja gie?
    Nie chce dublować gier na dysku' wiec jak to rozwiązać ?

Kupiłam Sesion Pass do Assasin Creed Vallhala przez sklep w grze i nie mogę zainstalować
    Pozdrawiam Pc Windows 7 Home Premium 64 bit Gra Assasin Creed Black Flag Pc Windows 7 Home Premium 64 bit Gra Assasin Creed Black Flag

Przepraszam że w tym temacie ale nie mogę założyć nowego

Moderowany przez dt1:

Temat wydzielony do osobnego wątku. Brak punktów nie usprawiedliwia przejmowania cudzego tematu - wbijanie się komuś ze swoim problemem nie jest szczególnie kulturalne.

Punkty na Forum można zdobywać na kilka sposobów i nie trzeba być alfą i omegą, aby zdobyć kilkadziesiąt punktów w ciągu godziny. Wystarczy sensownie pomóc komuś w rozwiązywaniu jego problemu, poprawić czyjąś fatalną pisownię, albo zgłosić do moderacji posty mocniej łamiące regulamin Forum. Jedyne co trzeba to odrobina chęci, natomiast jeśli chce się tylko brać z Forum - niczego nie dając od siebie - tak, wtedy ma się problem z pięcioma punktami na założenie postu.

• REKLAMA
  • #2 19115271
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10450
    Instaluj jeszcze raz na dysku komputera, granie z dysku podlaczonego pod USB to bardzo kiepski pomysl.

Widze, ze robisz wszystko byle tylko wszystko dzialalo gorzej lub wcale, zamiast wczesniej podac kwote jaka chcesz wydac na komputer to wolalas kupowac losowy gotowiec, teraz to...
REKLAMA