Witam
Mam zainstalowane gry na przenośnym dysku SSD i dziś podpiełam go pod nowiutki komputer i tu moje pierwsze pytanie
Dlaczego skoro komputer dysk widzi po zalogowaniu sie do Ubisoft Connect zamiast Graj mam Zainstaluj i rozpoczyna sie ponowna instalacja gie?
Nie chce dublować gier na dysku' wiec jak to rozwiązać ?
Kupiłam Sesion Pass do Assasin Creed Vallhala przez sklep w grze i nie mogę zainstalować
Pozdrawiam
Przepraszam że w tym temacie ale nie mogę założyć nowego
Mam zainstalowane gry na przenośnym dysku SSD i dziś podpiełam go pod nowiutki komputer i tu moje pierwsze pytanie
Dlaczego skoro komputer dysk widzi po zalogowaniu sie do Ubisoft Connect zamiast Graj mam Zainstaluj i rozpoczyna sie ponowna instalacja gie?
Nie chce dublować gier na dysku' wiec jak to rozwiązać ?
Kupiłam Sesion Pass do Assasin Creed Vallhala przez sklep w grze i nie mogę zainstalować
Pozdrawiam
Przepraszam że w tym temacie ale nie mogę założyć nowego
Moderowany przez dt1:Temat wydzielony do osobnego wątku. Brak punktów nie usprawiedliwia przejmowania cudzego tematu - wbijanie się komuś ze swoim problemem nie jest szczególnie kulturalne.
Punkty na Forum można zdobywać na kilka sposobów i nie trzeba być alfą i omegą, aby zdobyć kilkadziesiąt punktów w ciągu godziny. Wystarczy sensownie pomóc komuś w rozwiązywaniu jego problemu, poprawić czyjąś fatalną pisownię, albo zgłosić do moderacji posty mocniej łamiące regulamin Forum. Jedyne co trzeba to odrobina chęci, natomiast jeśli chce się tylko brać z Forum - niczego nie dając od siebie - tak, wtedy ma się problem z pięcioma punktami na założenie postu.