logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jura Impresa C9 - Komunikat o płukaniu, brak pobierania wody mimo wymiany pompy i przepływomierza

Eliza1307 15 Gru 2020 22:56 975 4
REKLAMA
  • #1 19117179
    Eliza1307
    Poziom 5  
    Ocena: 1
    Witam
    Mam taki problem otóż pojawia się komunikat płukania ale nie pobiera . Została wymieniona pompa , został wymieniony przepływomierz i membrana i dalej to samo . Nie wiem gdzie leży problem .
    Będę wdzięczny za pomoc spróbuje sam naprawić.
    Pozdrawiam
    Edward
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 19117737
    ssss
    Poziom 38  
    Ocena: 1782
    Prosze sprawdzic grzalke i rurki na droznosc
  • REKLAMA
  • #3 19117847
    Eliza1307
    Poziom 5  
    Dziękuje za odpowiedz .
    Rurki są ok . A grzałkę jak się sprawdza ?
    Można ja ewentualnie przeczyścić czy trzeba nowa kupić ?
    Pozdrawiam

Dodano po 7 [minuty]:

Jura Impresa C9 - Komunikat o płukaniu, brak pobierania wody mimo wymiany pompy i przepływomierza

Dodano po 1 [minuty]:

Chyba dobrze myśle czy się mylę ? To jest grzałka ?
  • REKLAMA
  • #4 19117977
    ssss
    Poziom 38  
    Ocena: 1782
    taksamo czy jest drozna dmuchnac
  • #5 19151564
    Eliza1307
    Poziom 5  
    Witam
    Dziękuje za radę . Grzałka była ok . Zawór zwrotny wody był zatkany .
    Woda już leci ale tam gdzie para się robi i system płuczę pokazuje .i cały czas pisze żeby płukać ale takim cienkim strumieniem leci . I nie wiem co dalej jest nie tak . Rozkręciła zaparzacz i wyczyściłem i nie wiem czy dobrze skręcone zostało . Pokaże zdjęcie góry bo nie jestem pewny czy wężyk dobrze włożyłem . Jura Impresa C9 - Komunikat o płukaniu, brak pobierania wody mimo wymiany pompy i przepływomierza

Dodano po 5 [godziny] 25 [minuty]:

Eliza1307 napisał:
    Witam
    Dziękuje za radę . Grzałka była ok . Zawór zwrotny wody był zatkany .
    Woda już leci ale tam gdzie para się robi i system płuczę pokazuje .i cały czas pisze żeby płukać ale takim cienkim strumieniem leci . I nie wiem co dalej jest nie tak . Rozkręciła zaparzacz i wyczyściłem i nie wiem czy dobrze skręcone zostało . Pokaże zdjęcie góry bo nie jestem pewny czy wężyk dobrze włożyłem . Jura Impresa C9 - Komunikat o płukaniu, brak pobierania wody mimo wymiany pompy i przepływomierza

Woda już leci normalnie jak powinna. Ale cały czas z tej lewej strony nie tam gdzie kawa. I cały czas komunikstnze żeby przepłukać po wciśnięciu jak wypłucze to znowu pisze żeby płukać nie wiem co dalej .
    Proszę o jakaś radę .
    Pozdrawiam
    Edward
REKLAMA