Dzieki za pomoc, wiekszosc sterownikow zainstalowalem, ale mam problem ze sterownikiem karty graficznej. W menadżerze urzadzen widac karte AMD Radeon 6600M,ale komunikat jest ze nie mozna uruchomic tego urzadzenia (Kod 10), juz nie mam pomyslow co z tym zrobic?
Jesteś wielki!!!!, pomogły te ostatnie sterowniki. Jak już mam experta to jakiego steronika mi brakuje abym mógł używać klawisza Fn, bo nie mam sterowania jasności itp z klawiatury.
Mój model to VPCSA3Z9E, faktycznie niezły tam śmietnik, ale znalazłem wszystko co potrzebowałem. Skonfigurowałem lapka na cito. Bardzo dziękuje za pomoc.
Użytkownik poszukiwał sterowników do karty graficznej AMD Radeon 6600M dla laptopa Sony Vaio PCG-4121DM działającego na systemie Windows 7. Po zainstalowaniu większości sterowników, napotkał problem z uruchomieniem karty graficznej (Kod 10). Użytkownicy forum zasugerowali kilka linków do pobrania odpowiednich sterowników, w tym sterowników dla kart Intel i AMD. Po zainstalowaniu wskazanych sterowników, problem został rozwiązany. Użytkownik zadał również pytanie o brakujące sterowniki do funkcji klawiszy funkcyjnych, co również zostało omówione, a użytkownik otrzymał dodatkowe linki do pobrania niezbędnych programów. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.