logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukiwane sterowniki do karty graficznej Amd Radeon 6600M dla Sony Vaio PCG-4121DM pod Win7

gregory_07 16 Gru 2020 12:25 819 8
REKLAMA
  • #1 19117936
    gregory_07
    Poziom 9  
    Ocena: 17
    Witam potrzebuje pilnie pakietu sterowników do Sony Vaio PCG-4121DM, a najbardziej do karty graficznej Amd Radeon 6600M pod Win7.
  • REKLAMA
  • #3 19120708
    gregory_07
    Poziom 9  
    Dzieki za pomoc, wiekszosc sterownikow zainstalowalem, ale mam problem ze sterownikiem karty graficznej. W menadżerze urzadzen widac karte AMD Radeon 6600M,ale komunikat jest ze nie mozna uruchomic tego urzadzenia (Kod 10), juz nie mam pomyslow co z tym zrobic?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 19120728
    gregory_07
    Poziom 9  
    Tak, sa dwie karty.

Dodano po 5 [minuty]:

Nie pomogło.
  • REKLAMA
  • #7 19120799
    gregory_07
    Poziom 9  
    Jesteś wielki!!!!, pomogły te ostatnie sterowniki. Jak już mam experta to jakiego steronika mi brakuje abym mógł używać klawisza Fn, bo nie mam sterowania jasności itp z klawiatury.
  • Pomocny post
    #8 19120837
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10455
    Tutaj wszystko masz: https://www.sony.pl/electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpcsa4c5e/downloads (o ile masz ten model, bo nie podales)
    Strona to jeden wielki smietnik, ale da sie znalezc.

Utworz punkt przywracania systemu i zainstaluj:
    https://www.sony.pl/electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpcsa4c5e/downloads/Z0005117

Jezeli to nie to, to jeszcze doinstaluj:
    Sony Notebook Utilities
    Sony® Shared Library
    System Settings Program
  • #9 19122089
    gregory_07
    Poziom 9  
    Mój model to VPCSA3Z9E, faktycznie niezły tam śmietnik, ale znalazłem wszystko co potrzebowałem. Skonfigurowałem lapka na cito. Bardzo dziękuje za pomoc.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukiwał sterowników do karty graficznej AMD Radeon 6600M dla laptopa Sony Vaio PCG-4121DM działającego na systemie Windows 7. Po zainstalowaniu większości sterowników, napotkał problem z uruchomieniem karty graficznej (Kod 10). Użytkownicy forum zasugerowali kilka linków do pobrania odpowiednich sterowników, w tym sterowników dla kart Intel i AMD. Po zainstalowaniu wskazanych sterowników, problem został rozwiązany. Użytkownik zadał również pytanie o brakujące sterowniki do funkcji klawiszy funkcyjnych, co również zostało omówione, a użytkownik otrzymał dodatkowe linki do pobrania niezbędnych programów.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA