logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Radio Samochodowe VORDON AC-5201 Kent podświetlenie przycisków

Piotrek0506 18 Gru 2020 20:31 9399 6
REKLAMA
  • #1 19123266
    Piotrek0506
    Poziom 2  
    Ocena: 11
    Witam, jestem tu nowy i nie wiem czy temat napisałem w dobrej kategorii, ale może znajdzie się ktoś kto mi pomoże.
    Niedawno zakupiłem Radio samochodowe VORDON AC-5201 Kent

Mam pytanie, a mianowicie czy może ktoś ma to radio i wie jak ustawić jednolity kolor podświetlenia przycisków? Bardzo mnie denerwuje jak te kolory co chwilę się zmieniają. Instrukcja to dno, nic się z niej nie dowiedziałem. Może jest jakaś kombinacja, czy coś? A może tak ma być i nie da się tego zmienić?

Z góry dziękuję za odpowiedź :)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 19124478
    Piotrek0506
    Poziom 2  
    Niestety, nie ma tam takiej funkcji, o której pan mówi.
  • #4 19125316
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #5 19125326
    Piotrek0506
    Poziom 2  
    Jeśli pan wie gdzie ona się znajduję, proszę o pomoc. Przeszukałem całe menu, nacisnąłem każdy klawisz i nic.
  • Pomocny post
    #6 19125665
    Polon_us
    Poziom 42  
    Ocena: 1277
    Z czeluści Internetu -> Link -> Dane techniczne

"Zmiana koloru podświetlenia przycisków w Vordon AC 5201G: Ustawienia, przesunąć dolny pasek w lewo, kliknąć ikonę żarówki, wybór koloru. Kolory do wyboru: zielony, niebieski, czerwony, żółty, cyjan, fuksja, biały"
  • REKLAMA
  • #7 19126710
    Piotrek0506
    Poziom 2  
    Bardzo dziękuję, kolor udało się zmienić :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zadał pytanie dotyczące radia samochodowego VORDON AC-5201 Kent, w szczególności o możliwość ustawienia jednolitego koloru podświetlenia przycisków, które zmieniają się w trybie demo. Odpowiedzi sugerowały, aby sprawdzić menu podświetlenia i wyłączyć tryb demo, jednak użytkownik nie znalazł tej opcji. Ostatecznie, po wskazówkach z Internetu, udało mu się zmienić kolor podświetlenia, wybierając spośród dostępnych opcji: zielony, niebieski, czerwony, żółty, cyjan, fuksja i biały.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA