logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Monitorowanie zmian na stronie z powiadomieniami sms

WSRH 13 Lut 2021 11:33 390 6
  • #1 19252984
    WSRH
    Poziom 16  
    Ocena: 62
    Witam, Panowie szukam strony lub aplikacji (darmowej) w której będzie monitorowana aktywność na stronie, chodzi o zmiany na stronie, zmiany cen itp. Wiem, sprawdzałem, jest ich pełno ale darmowe są zazwyczaj takie że sprawdzają co godzinę a ja potrzebuję takie co sprawdza w interwale 2 minutowym i wysyła powiadomienia SMS.
  • #2 19253006
    jimasek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2680
    No to raczej bez zapłacenia za aplikację się nie obejdzie. Szukaj raczej na forach bardziej związanych z handlem w internecie.
  • #3 19254298
    WSRH
    Poziom 16  
    A są takowe fora? nawet nie wiem jak się nazywają...
  • #5 19254650
    WSRH
    Poziom 16  
    No tak, to przecież minuta roboty i nie trzeba się znać na programowaniu, już robię
  • #7 19254940
    jimasek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2680
    WSRH napisał:
    A są takowe fora? nawet nie wiem jak się nazywają...

Kompletnie mnie to nie interesuje więc musisz sobie poszukać w internecie.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje darmowej aplikacji lub strony do monitorowania zmian na stronie internetowej, w tym zmian cen, z interwałem sprawdzania co 2 minuty oraz możliwością wysyłania powiadomień SMS. Odpowiedzi sugerują, że darmowe rozwiązania mogą być ograniczone, a bardziej zaawansowane opcje mogą wymagać płatności. Proponowane są również alternatywy, takie jak stworzenie własnego skryptu do monitorowania, co może być bardziej efektywne, ale wymaga umiejętności programistycznych.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA