logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podłączenie przewodów do joysticka Danfoss MCH - sterowanie zaworami proporcjonalnymi i on/off

rpiechota 19 Mar 2021 23:39 1851 7
  • #1 19329277
    rpiechota
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Witam
    Posiadam joystick Danfoss MCH, zostały odłączone od niego przewody. Steruje on zaworami proporcjonalnymi i on/off, nie wiem gdzie powinny być one podłączone.
    Patrząc od strony lutu, trzy pierwsze złącza z przekaźnikami to wyjścia na zawory proporcjonalne?
    Dwa pierwsze z prawej to zasilanie?
    Reszty nie wiem.
    Podłączenie przewodów do joysticka Danfoss MCH - sterowanie zaworami proporcjonalnymi i on/off Podłączenie przewodów do joysticka Danfoss MCH - sterowanie zaworami proporcjonalnymi i on/off Podłączenie przewodów do joysticka Danfoss MCH - sterowanie zaworami proporcjonalnymi i on/off Podłączenie przewodów do joysticka Danfoss MCH - sterowanie zaworami proporcjonalnymi i on/off
  • #2 19329332
    Hardkor666
    Poziom 14  
    Ocena: 24
    W tym schemacie coś masz rozpisane:
    Podłączenie przewodów do joysticka Danfoss MCH - sterowanie zaworami proporcjonalnymi i on/off
  • #3 19329371
    rpiechota
    Poziom 12  
    Tylko że u mnie akurat nie ma tych wsówek gdzie idzie zasilanie . I od pozycji centralnej jest tylko jedna krańcówka
  • #4 19592026
    rogaś73
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam. Mam ten sam problem . Czy udało Ci się to podłączyć?
  • #5 19592254
    rpiechota
    Poziom 12  
    Witam joystick był uszkodzony i zamówiłem zamiennik który działa. Ten stary musiał bym poszukać jak był podłączony
  • #6 19600105
    rogaś73
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam.Czy mógłbyś poszukać jak był ten stary joystick podłączony?
  • #7 20466449
    Dawid Dunczyk
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Może sie przydać... Podłączenie przewodów do joysticka Danfoss MCH - sterowanie zaworami proporcjonalnymi i on/off

Dodano po 24 [minuty]:

Schemat podlaczenia joysticka. Podłączenie przewodów do joysticka Danfoss MCH - sterowanie zaworami proporcjonalnymi i on/off
  • #8 20620473
    allegro8228
    Poziom 14  
    Ocena: 12
    Jeżeli chodzi o części do tego typu joysticków, to proszę napisać co potrzeba, poszukam u siebie w magazynie.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje pomocy w podłączeniu przewodów do joysticka Danfoss MCH, który steruje zaworami proporcjonalnymi i on/off. Zadaje pytania dotyczące lokalizacji złączy zasilania oraz wyjść na zawory. W odpowiedziach pojawiają się schematy podłączenia oraz informacja, że joystick był uszkodzony, co skłoniło użytkownika do zakupu zamiennika. Inni uczestnicy dyskusji oferują pomoc w znalezieniu części oraz proszą o informacje dotyczące podłączenia starego joysticka.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA