logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mata masująca - Kamienie nefrytowe vs plastikowe elementy, wybór modelu i funkcji

krzychulec 03 Maj 2021 13:24 1377 0
REKLAMA
  • #1 19413869
    krzychulec
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Czesc,

Chce zakupic mate masujaca dla mojej mamy.
    Trudno mi nawet podac przykladowe modele, ktore rozpatruje, bo nie ma czegos takiego jak wiarygodny ranking w tym temacie, albo ja nie potrafie nic takiego znalezc.
    Zdaje sobie sprawe, ze mata nie zastapi masazu, ale moze poprawi jej komfort zycia, bo w malej miejscowosci trudno o masaz.

Internety mowia, ze najlepsze i najdrozsze jednoczesnie sa kamieniami nefrytowymi zamiast plastikowych elementow masujacych.
    Czy jednak ma to znaczenie, nie wiem.
    Mamuske najczesciej boli odcinek piersiowy i ledzwiowy. Walek do rolowania plecow pomaga, ale mysle, ze masazer moze byc jego uzupelnieniem.
    Nie wiem, czy lepiej zwrocic uwage na takie zakladane na krzeslo/fotel, czy lepsza jednak jest mata do lezenia na niej.
    Chcialbym, zeby miala funkcje masazu i rozgrzewajaca, bo zakladam, ze masaz z grzaniem bedzie dzialal lepiej.
    Wibracje - nie jestem pewien.
    Zalezy mi na tym, zeby jednak mozna bylo sprzet oddac do napawy gwarancyjnej w razie awarii.
    Szczegolnie zalezy mi na jakosci. Wole doplacic 200zl niz miec wrazenie, ze kupilem bubel.

Czy ktos moze zna sie na takim sprzecie? Czy to w ogole warto kupowac?
    Rzucily mi sie takie firmy w oczy: Homedics, Beurer, Medisana, Wellneo, Medisana, Jocca, Lanaform.
    Czy na produkty, ktorejs z nich szczegolnie warto zwrocic uwage?

Chcialbym wydac do 1000zl.

Bardzo prosze o porade.
  • REKLAMA
REKLAMA