logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć instrukcje do płyty głównej MicroStar MS6178?

mahcin 25 Paź 2005 15:58 1170 2
REKLAMA
  • #1 1927044
    mahcin
    Poziom 27  
    Ocena: 60
    Witam, wie ktos czy jest jakas stronka na ktorej sa instrukcje do plyt glownych? Chodzi mi o takie ksiazeczki jakie wydaja wraz z plytami glownymi, rozpiska zworek dane techn itp, dokladnie to mam plyte MicroStar MS6178 i mam zworki zamieszane, nie startuje, chcialbym odczytac z instrukcji gdzie jaka zworka ma byc i probowac uruchomic
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1927131
    speedy9
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2414
    Mój tok rozumowania był taki:
    1. wchodzę na stronę www.msi.com.tw (hmm, mają nawet polską wersję strony! :) )
    2. Gdzie może być instrukcja??? Pewnie w dziale Download! Klikam, wybieram Płyty główne
    Przeniosło mnie na angielskską stronę.
    3. To jest stara płyta, więc będzie w archiwum (Archives)
    4. W sumie to nie wiem pod jaki jest procesor, bo mahcin nie napisał, więc przewijam.
    5. BINGO! Socket 370. MS-6178. Klikam. Otwiera się stronka z opisem płyty.
    6. Klikam Manual, wybieram jeden z plików.
    Po sprawie!

Przepraszam za drwiący ton, ale czasami to po prostu wszystko opada jak się poczyta pytania na forum... :cry:
  • #3 1927715
    mahcin
    Poziom 27  
    Ocena: 60
    aha...no fakt...poprostu nie skojarzylem ze manual to instrukcja obslugi...okej juz wiem co i jak nawet odnosnie innych plyt glownych, dzieki
    Moderowany przez TONI_2003:

Wszystko wyjaśnione temat zamykam !
    Jeśli zaistnieje taka potrzeba by post został otwarty proszę dać wiadomość na PW i podać link do postu .!

REKLAMA