1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? ok. 3 m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? Wprost
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? Samsung LE40D503F7W
4. Jaką markę preferujesz? Bez preferencji co do marki, ważna jest tylko obsługa Viaplay
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 65", ewentualnie 55"
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? Naziemna, Cyfrowy Polsat
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Piłka nożna 80%
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? nie gram w gry
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Jedynie na potrzeby Viaplay ewentualnie KODI
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? Głównie wieczorem
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? Do 4000, jeśli naprawdę warto to jestem w stanie dołożyć kilkaset zł
Bardzo proszę o poradę w wyborze TV.
Nie gram w gry, zależy mi przede wszystkim na TV jak najlepszym do piłki nożnej. Więc pewnie 100hz będzie zalecane. Niezbędna jest mi aplikacja Viaplay w Smart TV.
Wybrałem poniższe modele na razie:
1. SONY KD-65XH9005 ale niestety przekracza budżet. Czekam na promocję i zejście do około 4.2K. myślę że to wybór optymalny, Android TV, 100hz
2. HISENSE 65U8QF 65" QLED, ma wszystko co potrzebuje oprócz niestety Viaplay. Cena 3600 obecnie. Musiałbym dokupić do niego Xiaomi Mi box s. Czyli dołożyć 250 zł żeby mieć Viaplay. A wolałbym mieć tę aplikację natywnie
3. TCL 65C815 około 3600. Ze względu na dobre opinie, Android TV i dobrą cenę.
Bardzo proszę o Wasze sugestie.
Z góry za wszystkie dziękuję
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? Wprost
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? Samsung LE40D503F7W
4. Jaką markę preferujesz? Bez preferencji co do marki, ważna jest tylko obsługa Viaplay
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 65", ewentualnie 55"
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? Naziemna, Cyfrowy Polsat
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Piłka nożna 80%
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? nie gram w gry
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Jedynie na potrzeby Viaplay ewentualnie KODI
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? Głównie wieczorem
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? Do 4000, jeśli naprawdę warto to jestem w stanie dołożyć kilkaset zł
Bardzo proszę o poradę w wyborze TV.
Nie gram w gry, zależy mi przede wszystkim na TV jak najlepszym do piłki nożnej. Więc pewnie 100hz będzie zalecane. Niezbędna jest mi aplikacja Viaplay w Smart TV.
Wybrałem poniższe modele na razie:
1. SONY KD-65XH9005 ale niestety przekracza budżet. Czekam na promocję i zejście do około 4.2K. myślę że to wybór optymalny, Android TV, 100hz
2. HISENSE 65U8QF 65" QLED, ma wszystko co potrzebuje oprócz niestety Viaplay. Cena 3600 obecnie. Musiałbym dokupić do niego Xiaomi Mi box s. Czyli dołożyć 250 zł żeby mieć Viaplay. A wolałbym mieć tę aplikację natywnie
3. TCL 65C815 około 3600. Ze względu na dobre opinie, Android TV i dobrą cenę.
Bardzo proszę o Wasze sugestie.
Z góry za wszystkie dziękuję