logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Phablet do 350zł, używany czy nowy, idealny do oglądania Netflix, filmy 720p

nazwaboard 29 Sie 2021 19:42 270 5
REKLAMA
  • #1 19586264
    nazwaboard
    Poziom 9  
    Potrzebuję kupić phablet dla osoby, która dużo ogląda netflixa i narzeka, że telefon ma za mały ekran. Czy ktoś się orientuje jaki phablet używany można kupić, używany albo nowy, ale tanio, powiedzmy 350 zł żeby miał na tyle ramu żeby netflix i filmy 720p szły bez zacinki... Może ma ktoś sprzedać jakiś? Co polecacie, bo ciężko mi idzie szukacie phabletów na Google a wiele stron wyskakuje z normalnymi tabletami...
  • REKLAMA
  • #2 19586286
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 19588089
    nazwaboard
    Poziom 9  
    Ja nie pisałem o dzwonieniu. Nie muszę wogole do niego karty sim wkładać. Pisałem że potrzebuję coś większego od smartfona ale mniejszego od tableta do oglądania filmów. No i ekran w proporcjach 16:9. Ale dzięki za porady myślę że co do zacunek i że warto dołożyć więcej kasy to masz rację.
  • REKLAMA
  • #4 19592765
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #5 19592847
    nazwaboard
    Poziom 9  
    Dlatego myślałem żeby netflix oglądać na phablecie bo ma cienkie ramki jak telefon.. A tablety małe jak ten Amazon fire 7 może j fajne parametry ale grube ramki.. To myślę że lepiej prezentowało by się oglądanie na phablecie. Ale dziękuję za porady wszystkim :)
  • #6 19592943
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA