logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blackberry Keyone - nie mogę połączyć się z PC przez USB

riki_tiki_ta 06 Wrz 2021 10:26 471 4
REKLAMA
  • #1 19597541
    riki_tiki_ta
    Poziom 2  
    Cześć.
    Nie mogę połączyć się z PC przez USB. Kiedyś mogłem, ale prawdopodobnie przez mieszanie w telefonie, bo szybko zapełniała mi się pamięć, przez co telefon się mulił, coś chyba włączyłem albo wyłączyłem i teraz w - Ustawieniach - Połączone urządzenia - nie podświetla się ikonka - USB. To chyba jest powód braku łączności z PC.
    Proszę o pomoc, pozdrawiam Marek.
  • REKLAMA
  • #2 19601454
    zrobtosam.exe
    Poziom 17  
    Ocena: 37
    Proszę sprawdzić czy jest jakikolwiek sposób komunikacji z telefonem po USB, po podpięciu powinno dawać do wyboru: "tylko ładowanie", "transfer danych" lub "transfer multimediów". Przyczyna może leżeć po stronie urządzenia, bardzo prawdopodobne że został uszkodzony port USB w urządzeniu i może być tylko ładowanie.
  • REKLAMA
  • #3 19602998
    riki_tiki_ta
    Poziom 2  
    Dzięki, że odpowiedziałeś na mój kłopot. Jak podłączę telefon do laptopa to owszem, telefon się ładuje, ale nic poza tym. W załączniku jest mój ekran z telefonu przed i po podłączeniu do laptopa.
    Załączniki:
    • Blackberry Keyone - nie mogę połączyć się z PC przez USB Screenshot_20210910-012335.png (108.77 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 19606125
    gacu007
    Poziom 16  
    Ocena: 45
    Sterowniki na komputerze są zainstalowane?
REKLAMA