Hej!
W najbliższym czasie planuję zakupić nowy telewizor. Planuję zakup na raty, najlepiej 0%. To będzie mój pierwszy telewizor więc wiedzy na ten temat nie mam. Wstępnie przeczytałem, że telewizory z OLED są super. Nie wiem czy uda mi się zmieścić z budżetem. W każdym razie jestem w stanie trochę dołożyć do lepszego sprzętu:
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? ok. 3 metry
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? Na wprost i bokiem
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? Brak
4. Jaką markę preferujesz? Brak preferencji
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55 cali
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? Dekoder Netii, PS4 (w przyszłości PS5)
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? 100% filmy i seriale (Netflix)
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? Nie planuję
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Głównie Netflix i Youtube
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? Najwcześniej o godzinie 17 - późne popołudnie / wieczór
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? 4000 (max 4500)
Dodatkowo w przyszłości planuję dokupić jakiś w miarę sensowny soundbar.
W najbliższym czasie planuję zakupić nowy telewizor. Planuję zakup na raty, najlepiej 0%. To będzie mój pierwszy telewizor więc wiedzy na ten temat nie mam. Wstępnie przeczytałem, że telewizory z OLED są super. Nie wiem czy uda mi się zmieścić z budżetem. W każdym razie jestem w stanie trochę dołożyć do lepszego sprzętu:
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? ok. 3 metry
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? Na wprost i bokiem
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? Brak
4. Jaką markę preferujesz? Brak preferencji
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55 cali
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? Dekoder Netii, PS4 (w przyszłości PS5)
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? 100% filmy i seriale (Netflix)
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? Nie planuję
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Głównie Netflix i Youtube
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? Najwcześniej o godzinie 17 - późne popołudnie / wieczór
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? 4000 (max 4500)
Dodatkowo w przyszłości planuję dokupić jakiś w miarę sensowny soundbar.