logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problemy z połączeniem Neostrada 2Mb i routerem SpeedTouch 510 - częste rozłączenia

Załamka 29 Paź 2005 18:16 1220 3
REKLAMA
  • #1 1938440
    Załamka
    Poziom 2  
    Witam. jesli ktos mi jest w stanie pomoc to bede bardzo wdzieczny temu komus ... juz pisalem na wielu forach pytalem znajomych kilkadziesiat dzwonilem do tpsa i nic ... teraz ma przyjsc technik za 3tyg ;| nie bede tego komentowal .. teraz przejdzmy do rzeczy .. mam neo2mb/router speedtouch510 na 2 kompy w domu dodam ze nie mam zadnego programu od tpsa po wlaczeniu kompa czekam od 5-15 minut na neta ( sam sie laczy ) w dniu mam 3-4 kicki ( wywala mi neta ) na dzien w nieokreslonych porach ;( .. co to ma byc ? z tego co wiem to raz na 24h powinno rozlaczac w celu zmiany ip nie wiem gdzie szukac pomocy ;( a gram w taka gre zwana tibia od dluzszego czasu i nie moge sie uporac z tym problemem ;( z gory dziekuje papa
  • REKLAMA
  • #2 1938762
    Kaminski99
    Poziom 12  
    znajomy problem mi to jest :(
    Najczesciej wina leży albo w tym modemorouterze (soft) albo w linii do centrali (szumy, spadki napiec itp)
  • REKLAMA
  • #3 1939090
    ghambit
    Poziom 24  
    Ocena: 11
    Przedewszystkim pozbądź się tego szitu speedtouch'a. Kolega miał z nim dokładnie ten sam problem. Kup sobie niezawodnego pod tibie, linksys'a.

P.S.
    Na jakim świecie grasz :P?
    Signed Pedwain.

Moderowany przez Mery84:

Na prośbę autora wypowiedzi jego numer gg usunąłem.

• #4 1944856
    Załamka
    Poziom 2  
    Furora 89 ms ;P padłem już z 10 razy na kicku neta
REKLAMA