logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy SE K300i obsługuje MP3 jako dzwonki? Porównanie z K700i

telekom 31 Paź 2005 10:06 1191 7
REKLAMA
  • #1 1942763
    telekom
    Poziom 11  
    Witam
    Czy k300i ma możliwość ustawienia MP3 jako dzwonka? czy wogóle warto interesować się tym telefonem? Testowałem k700i, telefonik wielce wypasiony. jak się jego możliwości odnoszą do K300? Tylko proszę nie odsyłać mnie do opisów technicznych bo te znam już na pamięć :)
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1942808
    martinpl
    Poziom 27  
    Ocena: 37
    wczoraj sie bawilem K300i z vodofone, sam mam T630 a wiec moje zdanie jest takie ze 300 to po prostu klasa mlodziezowa, krotkie filmiki, mp3(4), grafiki itp. ma irde co pozwala wymieniac sie danymi, ale wyswietlacz mniejszy wymiarami od T630, dla mnie oprocz tego wada jest jeszcze brak BT pozatym dobry telefon z nizszej polki :)
  • REKLAMA
  • #3 1942813
    ninjahwdp
    Poziom 28  
    da sie ustawic jako dzwonek, uzywam duuuuzo tego telefonu i jestem zadowolny, tylko musze co jakis czas rozbierac go i czysicic bo przez joystisck duzo syfu wpada i czasem nie chce zalapac. warty jest swojej ceny :)
  • REKLAMA
  • #4 2303028
    mxiks1994
    Poziom 12  
    Tak można ale nie radził bym go kupywac bo robi slabe zdjeci ma maly wyswietlacz ma pare zalet np. odtwarzacz,kamera,aparat itp. ale nie radził bym kupywać.Kup lepiej K700i mam go,wypasik.:D
  • #5 2416655
    ixinski666
    Poziom 12  
    Co wy piszenie ludziska. K300i robi takie same zdjecia jak k700i tylko ma mniejszej jakości wyświetlacz dlatego słabiej na nim widać ale jak przeżucisz na kompa to jest to samo. Odnoście do wypowiedzi o k300i z Vodafone - radziłym się tym nie sugerować bo vodafon czesto daj w swoich telefonach swój soft który jest zupełnie inny od standartowego i ma zblokowane niektóre funkcje. Poza tym k300i i k700i różnią sie jeszcze obecnościa Radia, latarki (lampa "błyskowa") no ilością pamięci i to znacznie ( 41mb do 12mb) i to moze wkurzać. Jełsi nie jesteś jednak wymagajacy to k300i ci styka, ale ta róznica rozdzielczości...ehh
  • #6 2416873
    ZAHYR
    Poziom 33  
    Ocena: 179
    Co do blokowania niektórych funkcji przez vodafone to się nie zgodze - jaki mieliby w tym cel? obnizac mozliwosci telefonu i tracić przez to klientów? Soft operatora daje tylko tyle ze są zmienione kolory, ew. menu, ustawienia gprs, mms, simlock i ew. inna obudowa, ma to na celu reklame sieci
  • REKLAMA
  • #7 2420740
    ixinski666
    Poziom 12  
    sunek.. weź se poczytaj forum albo kup k700i z vodafonu i dopiero wtedy pisz. Miałem przeceiż taki przypadek to wiem. Jak k700i jest Vodafonu to nie da sie ustawić mp3 zewnętrznych jako dzwonek. tylko te które są czescią softu. innych blokad nie zdążyłem wychwycicbo od razu wgrałem polaka. pozdro
  • #8 2443881
    wuteka
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    dla mnie najwieksza wada k300i jest fakt iz ma strasznie blade kolory, ma ladne dzwieki, dobre menu, lecz filmy i zdjecia wygladaja fatalnie, nawet na kompie, bladosc bladosc i jescze raz bladosc to tyle co powiem o k300i

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Sony Ericsson K300i umożliwia ustawienie plików MP3 jako dzwonków, co potwierdzają użytkownicy. Telefon jest postrzegany jako model z niższej półki, skierowany głównie do młodszych użytkowników, oferujący funkcje takie jak krótkie filmy, grafiki, odtwarzacz MP3 oraz port podczerwieni (IrDA), ale brak w nim Bluetooth. W porównaniu do K700i, K300i ma mniejszy i mniej jakościowy wyświetlacz oraz mniejszą pamięć (około 12 MB vs 41 MB w K700i). Oba modele mają podobną jakość zdjęć, jednak K700i posiada dodatkowo radio i lampę błyskową. Wersje telefonów z oprogramowaniem operatora Vodafone mogą mieć zablokowane niektóre funkcje, np. ograniczenia w ustawianiu zewnętrznych dzwonków MP3, co wymaga wgrania innego softu. K300i krytykowany jest za blade kolory wyświetlacza i słabą jakość zdjęć i filmów, mimo dobrego menu i dźwięków. K700i jest oceniany jako bardziej zaawansowany i lepszy wybór dla wymagających użytkowników.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA