Witam od pół roku około zauważyłem iż dysk ssd w moim komputerze po uruchomieniu przez jakieś 2-5 minut pracuje pod pełnym obciążeniem, dysk nie jest zapełniony jakoś potężnie ( około 335gb z 512gb ), podczas przeglądania internetu też potrafi nagle zamulić i przez minutę myśli co zrobić.
Pamiętam że dwa razy bodajże robiłem format i instalowałem system na nowo i tak samo pracował przez te kilka minut na 100% swoich możliwości przy czyściutkim systemie.
Czy to coś może być wspólnego z płytą główną (?), może wina dysku? Czy ktoś wie co może być przyczyną?
_
Specyfikacja:
Płyta główna: Acer Predator G3-605
i5-4460
10gb ram ddr3
SSD: Patriot P210 512gb
Windows 10
_
(Nie zależy mi jakoś bardzo mocno aby to naprawić aczkolwiek jak się uda to fajnie, raczej traktuję to jako ciekawostkę 😂)
Pamiętam że dwa razy bodajże robiłem format i instalowałem system na nowo i tak samo pracował przez te kilka minut na 100% swoich możliwości przy czyściutkim systemie.
Czy to coś może być wspólnego z płytą główną (?), może wina dysku? Czy ktoś wie co może być przyczyną?
_
Specyfikacja:
Płyta główna: Acer Predator G3-605
i5-4460
10gb ram ddr3
SSD: Patriot P210 512gb
Windows 10
_
(Nie zależy mi jakoś bardzo mocno aby to naprawić aczkolwiek jak się uda to fajnie, raczej traktuję to jako ciekawostkę 😂)