Witam, postanowiłem założyć nowy temat i zobaczyć czy uda się coś zdziałać. Przez ostatnie 2.5 roku posiadałem internet od Play NetBox z anteną ZTE WF830 gdzie miałem pakiet 300gb transferu, z którym problemu nie miałem, ping stabilny, na prędkość też nie narzekałem bo było D 100-120mb U 15-20mb. Z racji ze wyszły nowe oferty 500gb to postanowiłem skorzystać z racji ze jak rodzina się dosiądzie do Netflix'a czy innych pierduł to 300gb to nic xd Teraz posiadam router MK258 od Play z którym ciągle mam problemy, ping skacze cały czas, są momenty ze jak nic nie robie to ping 30 jest, otworzę fb / yt / jakąś gierkę i odrazu 300-500 a nawet 2500 xD. Oto przykład gdy robiłem speedtesta o 10:46, aż neta na moment rozłączyło.
Ustawienia LTE:
Speedtest
I oto nadajnik co którego się łączę
Czekam na jakieś wskazówki. myślę ze pomożecie rozwiązać mi problem z racji ze miałem już z 8 zgłoszeń i za każdym razem Play twierdzi "Prawidłowo świadczymy usługi i że u nich wszystko jest dobrze", miałem jechać umowę zerwać ale postanowiłem tutaj napisać
Pozdrawiam.
Ustawienia LTE:
Speedtest
I oto nadajnik co którego się łączę
Czekam na jakieś wskazówki. myślę ze pomożecie rozwiązać mi problem z racji ze miałem już z 8 zgłoszeń i za każdym razem Play twierdzi "Prawidłowo świadczymy usługi i że u nich wszystko jest dobrze", miałem jechać umowę zerwać ale postanowiłem tutaj napisać
Pozdrawiam.