logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Chińskie radio Android: powrót do menu głównego po zmianie stacji z kierownicy

Piterpan 08 Gru 2021 20:06 1329 3
REKLAMA
  • #1 19752258
    Piterpan
    Poziom 10  
    Witam,
    Mam nie typowy problem z chińskim radiem na androidzie. Niestety nie znam modelu ale jest to dosyć popularny egzemplarz.
    Wszystko działa poprawnie, menu, klawisze itd. Nie mam zastrzeżeń poza jednym problemem. Otóż kłopot jest z samym wbudowanym radiem, mianowicie jeżeli kliknę guzikiem z kierownicy Chanel up, down to stacje się zmienia w górę lub w dół lecz po okolo 3s wyjdzie mi odtwarzacza do menu głównego i radio przestaje grac. Trzeba ponownie kliknąć radio aby grało.
    Guziki te działają normalnie na innych aplikacjach wszystko jest w porządku.
    Problem jest tylko z tym fabrycznym odtwarzaczem. Próbowałem od nowa je nauczyć bez efektu. Ciągle to samo.
    Miał ktoś taki przypadek ?
    Dziękuję i pozdrawiam
    Chińskie radio Android: powrót do menu głównego po zmianie stacji z kierownicyIMG_202112...151120.jpg (828.05 kB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 19752457
    Piterpan
    Poziom 10  
    To radio mam od kilku dni, szczerze to nie wiem jak było bezpośrednio po założeniu. Myślę że jednak działało skoro nie rzuciło mi się to w oczy.
REKLAMA