logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] radio android - brak regulacji dźwięku po restarcie

look23ash 03 Sty 2022 18:50 4344 2
REKLAMA
  • #1 19797936
    look23ash
    Poziom 2  
    Witam
    Kupiłem auto z radiem android 4.4.4 (model M056) - fot 1 radio android - brak regulacji dźwięku po restarcie radio android - brak regulacji dźwięku po restarcie . Zrobiłem restart do ustawień fabrycznych, bo nieco przycinało. Po restarcie popsuła się regulacja głośności - jest tylko albo MUTE albo jeden poziom bardzo głośny (jak normalnie używałem 10, to to będzie z 20). Przy kręceniu na ekranie pojawia się skala od 1 do 40 i normalnie przechodzi suwak i pokrętło działa, ale dźwięk jest dalej na jednym poziomie. Stało się to ewidentnie podczas restartu.

W Ustawieniach opcja Dźwięk zmieniam suwakiem wskaźnik i również jest bez znaczenia czy jest ustawione cicho, czy głośno - jest jeden ten sam poziom głośności.

Zainstalowałem ze sklepu Play aplikację Regulacja dźwięku - przestawianie tych wartości nic nie daje.

Jedyne co daje reakcję to Ustawienia fabryczne i tam zmiana wskaznika na -7 (fot. 2) - ale i tak daje to głośność dość wysoką przy braku regulacji.
    Załączniki:
    • radio android - brak regulacji dźwięku po restarcie fot 2.jpg (1.94 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • radio android - brak regulacji dźwięku po restarcie fot 1.jpg (366.44 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 19800372
    aszymkowiak7b
    Poziom 7  
    Ocena: 5
    Spróbuj zrobić jeszcze raz hard reset, a jak to nie pomorze to spróbuj zrobić aktualizację czy coś z systemem.
  • #3 20792074
    look23ash
    Poziom 2  
    Jeżeli kogoś interesuje zakończenie - niestety u mnie pomógł jedynie twardy reset i wgranie aktualizacji.
REKLAMA