Witam
Kupiłem auto z radiem android 4.4.4 (model M056) - fot 1
. Zrobiłem restart do ustawień fabrycznych, bo nieco przycinało. Po restarcie popsuła się regulacja głośności - jest tylko albo MUTE albo jeden poziom bardzo głośny (jak normalnie używałem 10, to to będzie z 20). Przy kręceniu na ekranie pojawia się skala od 1 do 40 i normalnie przechodzi suwak i pokrętło działa, ale dźwięk jest dalej na jednym poziomie. Stało się to ewidentnie podczas restartu.
W Ustawieniach opcja Dźwięk zmieniam suwakiem wskaźnik i również jest bez znaczenia czy jest ustawione cicho, czy głośno - jest jeden ten sam poziom głośności.
Zainstalowałem ze sklepu Play aplikację Regulacja dźwięku - przestawianie tych wartości nic nie daje.
Jedyne co daje reakcję to Ustawienia fabryczne i tam zmiana wskaznika na -7 (fot. 2) - ale i tak daje to głośność dość wysoką przy braku regulacji.
Kupiłem auto z radiem android 4.4.4 (model M056) - fot 1
W Ustawieniach opcja Dźwięk zmieniam suwakiem wskaźnik i również jest bez znaczenia czy jest ustawione cicho, czy głośno - jest jeden ten sam poziom głośności.
Zainstalowałem ze sklepu Play aplikację Regulacja dźwięku - przestawianie tych wartości nic nie daje.
Jedyne co daje reakcję to Ustawienia fabryczne i tam zmiana wskaznika na -7 (fot. 2) - ale i tak daje to głośność dość wysoką przy braku regulacji.