logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens M35 - Telefon nie włącza się po wgraniu modyfikowanego flasha

GrzechuK3 05 Lis 2005 13:31 1094 4
REKLAMA
  • #1 1957178
    GrzechuK3
    Poziom 11  
    mam taki problem mam siemensa m35 zdjołem z niego simlocka i było wszystko ok puźniej też zachciało mi sie flash jakiś inny wgrać wiecie jakiś taki modyfikowany żeby było jakieś inne menu ale jest teraz taki problem telefon reaguje na czerwoną słuchawke normalnie można wgrywać do niego flasha gdy na wyłączonym telefonie podłańczam ładowarkre to nawet przez chwile sie ładuje ale jak prubuje go włączyć to mi tylko wyświetlacz sie zaświesi bez żadnych napisów dosłowniw tylko mrugnie jak wiecie co by mogło go naprawić jaki program. Ewentualnie podesłać mi jakieś sprawdzone flashe i eepromy to bym był bardzo wdzięczny.proszę o odpowiedż

Zmień temat-->Regulamin!!
    uzyj opcji szukaj
    bony78
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1957311
    ShEvU_elektro
    Poziom 25  
    Ocena: 22
    Zrób mu swupa w najwyzszej wersji i bedzie hulac :)
  • REKLAMA
  • #3 1958052
    GrzechuK3
    Poziom 11  
    a mugł byś mi przesłać tego słupa bym był ci bardzo wdzięczny i jak możesz to napisz mi jeszcze jakim programem mam go wgrać z góry baardzo ci dzięki
  • REKLAMA
  • #4 1959086
    chillouty
    Poziom 22  
    Ocena: 10
    GrzechuK3 napisał:
    a mógł byś mi przesłać tego słupa bym był ci bardzo wdzięczny i jak możesz to napisz mi jeszcze jakim programem mam go wgrać z góry baardzo ci dzięki

przesłać "słupa" ale mnie rozbawiłeś .A tak powaznie to masz tu swupa
    http://download.suportgsm.info/ftp/siemens/softy_oryginalne/swup/C35(i)_M35(i)%20_2404w.zip
    ustawiasz port (najczesciej 1) zaznaczasz 2 skipy pozniej start i czerwona słuchawka w telefonie.
    pzdr
  • #5 1959200
    GrzechuK3
    Poziom 11  
    "ShEvU_elektro" Dzięki ci bardzo zrobiłem jak pisałeś i telefon działa zresztą nietylko ten a tobie"chillouty"dziękuje za miłe chęci ale link który podałeś niestety niechce mi działać.jeszcze raz wam dziękuje za pomoc
REKLAMA