Witam tak jak w tytule, poczytałem co nieco na innych forach odnośnie klawiatur, mam obecnie Logitech Wave i cenię sobie bardzo możliwość regulacji dźwięku (co bardzo mi zależy by miał następca). Takim mocnym kandydatem jest Logitech g910 gdyż ma przyciski dodatkowe G1-G9 regulacje natężenia dźwięku bajer w formie podświetlenia klawiszy, lecz jest to model sprzed kilku lat i czy wart jest swoich pieniędzy ?
Kolejny kandydat to Logitech Prodigy G213, ma przycisk wyciszenia lecz to chyba tyle bo przycisków do dedykowania nie ma, powiedziałbym że jest to odchudzona wersja G910. Ktoś z was używał któregoś z tych modeli ? Jakie klawiatury możecie polecić również innych producentów by była ,,żywotna'' jak przystało na klawiaturę gamingową
miała regulacje dźwięku i przyciski dedykowane. przewodowa mile widziana. Proszę o doradę.
Kolejny kandydat to Logitech Prodigy G213, ma przycisk wyciszenia lecz to chyba tyle bo przycisków do dedykowania nie ma, powiedziałbym że jest to odchudzona wersja G910. Ktoś z was używał któregoś z tych modeli ? Jakie klawiatury możecie polecić również innych producentów by była ,,żywotna'' jak przystało na klawiaturę gamingową