logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Porównanie klawiatur gamingowych: Logitech Wave, Logitech g910, Logitech Prodigy G213

magisss 20 Mar 2022 23:14 315 3
REKLAMA
  • #1 19941223
    magisss
    Poziom 2  
    Witam tak jak w tytule, poczytałem co nieco na innych forach odnośnie klawiatur, mam obecnie Logitech Wave i cenię sobie bardzo możliwość regulacji dźwięku (co bardzo mi zależy by miał następca). Takim mocnym kandydatem jest Logitech g910 gdyż ma przyciski dodatkowe G1-G9 regulacje natężenia dźwięku bajer w formie podświetlenia klawiszy, lecz jest to model sprzed kilku lat i czy wart jest swoich pieniędzy ?
    Kolejny kandydat to Logitech Prodigy G213, ma przycisk wyciszenia lecz to chyba tyle bo przycisków do dedykowania nie ma, powiedziałbym że jest to odchudzona wersja G910. Ktoś z was używał któregoś z tych modeli ? Jakie klawiatury możecie polecić również innych producentów by była ,,żywotna'' jak przystało na klawiaturę gamingową ;) miała regulacje dźwięku i przyciski dedykowane. przewodowa mile widziana. Proszę o doradę.
  • REKLAMA
  • #2 19941341
    walbe
    Poziom 19  
    Ocena: 44
    Moi synowie już wiele klawiatur "zajechali", teraz obydwaj mają klawiatury Sharkoon. Starszy ma model K20, a młodszemu kupiłem SGK4. Klawiatury dość ciężkie, z metalu, nie jeżdżą po biurku. Mają programowalne przyciski. No i w końcu są zadowoleni. Muszę dodać że obydwaj dość intensywnie ich używają, i klawiatury dają radę. Z mojej strony polecam.
  • REKLAMA
  • #3 19952892
    magisss
    Poziom 2  
    Jakieś inne pomysły ?
  • #4 19955953
    magisss
    Poziom 2  
    jest sens inwestować w sprzęt mający kilka lat np Logitech G510s gdyż klawiatura posiada to co jest mi potrzebne (przyciski macro, regulacja dźwięku)
REKLAMA