logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Zacinanie się filmów na YouTube przy korzystaniu z internetu mobilnego Play

Irsapel 22 Mar 2022 14:53 8820 2
REKLAMA
  • #1 19943360
    Irsapel
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Witam, mam dosyć dziwny problem od paru dni na Youtube filmy mi się strasznie zacinają i praktycznie treści filmów w czasie oglądania trwa prawie w nieskończoność. Sprawdzałem łącze internetowe i jestem pewny ze to nie jego wina gdyż wszystkie inne witryny multimedialne jak np Cda czy Zaq do oglądania filmów działają mi bezproblemowo a dziwi mnie to bardzo gdyż przed wystąpieniem problemów z odtwarzaniem filmów na Youtube to taki Zaq potrafił się przyciąć z racji wiadomej gorszej infrasfruktury, ale teraz nagle zaczęło tam wszystko ładnie działać a natomiast na Youtube ładowanie filmów trwa w cholere i co chwile zatrzymuje na parę minut by załadować raptem mały fragment filmu. Czasem jeden film o dziwo zacznie się ładować normalnie, ale potem z kolejnymi jest dalej ten sam problem.

Mam internet mobilny z Play i łączę komputer kablem USB z telefonem by mieć internet, problem zaczął występować po ostatniej aktualizacji Windowsa nie wiem czy ma to jakiś związek z owym problemem ale właśnie po tej aktualizacji zaczął się problem z odtwarzaniem filmów na Youtube. Co do przeglądarki korzystam z Mozilla Firefox.

Da się coś tu zrobić bo chcę normalnie obejrzeć filmy na Youtube a przez to nie mogę :(
  • REKLAMA
  • #2 19944093
    andken999
    Poziom 22  
    Ocena: 167
    Tak. Przejdź na EDGE będzie dobrze.
  • #3 19944223
    Irsapel
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Problem rozwiązany, wynikał on z najnowszej małej aktualizacji bezpieczeństwa, po odinstalowaniu wadliwej aktualizacji Youtube działa tak jak powinien.
REKLAMA