Witam, mam dosyć dziwny problem od paru dni na Youtube filmy mi się strasznie zacinają i praktycznie treści filmów w czasie oglądania trwa prawie w nieskończoność. Sprawdzałem łącze internetowe i jestem pewny ze to nie jego wina gdyż wszystkie inne witryny multimedialne jak np Cda czy Zaq do oglądania filmów działają mi bezproblemowo a dziwi mnie to bardzo gdyż przed wystąpieniem problemów z odtwarzaniem filmów na Youtube to taki Zaq potrafił się przyciąć z racji wiadomej gorszej infrasfruktury, ale teraz nagle zaczęło tam wszystko ładnie działać a natomiast na Youtube ładowanie filmów trwa w cholere i co chwile zatrzymuje na parę minut by załadować raptem mały fragment filmu. Czasem jeden film o dziwo zacznie się ładować normalnie, ale potem z kolejnymi jest dalej ten sam problem.
Mam internet mobilny z Play i łączę komputer kablem USB z telefonem by mieć internet, problem zaczął występować po ostatniej aktualizacji Windowsa nie wiem czy ma to jakiś związek z owym problemem ale właśnie po tej aktualizacji zaczął się problem z odtwarzaniem filmów na Youtube. Co do przeglądarki korzystam z Mozilla Firefox.
Da się coś tu zrobić bo chcę normalnie obejrzeć filmy na Youtube a przez to nie mogę
Mam internet mobilny z Play i łączę komputer kablem USB z telefonem by mieć internet, problem zaczął występować po ostatniej aktualizacji Windowsa nie wiem czy ma to jakiś związek z owym problemem ale właśnie po tej aktualizacji zaczął się problem z odtwarzaniem filmów na Youtube. Co do przeglądarki korzystam z Mozilla Firefox.
Da się coś tu zrobić bo chcę normalnie obejrzeć filmy na Youtube a przez to nie mogę