logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Niestabilne połączenie Wi-Fi - rozłączenie, router, sterowniki, karta sieciowa

oskarjakub03 03 Cze 2022 20:16 387 2
REKLAMA
  • #1 20046812
    oskarjakub03
    Poziom 2  
    Nie wiem dlaczego ale WI FI samo się rozłącza. Ruter i komputer nie były przemieszczane. Po zrestartowaniu sterowników udało się połączyć z wi fi lecz po krótkim czasie znow sie rozłączyło. Nowa karta sieciowa mniej wiecej z początku maja. Fragment linku do video youtu.be/cYUrDO93NT4
    Załączniki:
    • Niestabilne połączenie Wi-Fi - rozłączenie, router, sterowniki, karta sieciowa Bez tytułu.png (67.13 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 20046928
    KOCUREK1970
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 5431
    @oskarjakub03
    Podałeś tyle szczegółów technicznych, że jedyne co można powiedzieć, że albo szwankuje karta wifi, albo router - w jakiś sposób siec wifi zanika.
  • #3 20047097
    oskarjakub03
    Poziom 2  
    Nie wiem co dokładnie mogę powiedzieć. Jak korzystałem z opcji rozwiąż problem to wyskoczyło mi Problem z kartą sieci bezprzewodowej lub punktem dostępu. Wczoraj jeszcze wszystko działało normalnie, dziś jedynie podpoiłem nową myszkę nic nie instalowałem itd. Najdziwniejsze jest to ze tylko problem jest z moja siecią, sprawdzałem udostępniając Internet z telefonu i działało za to wi fi na innych urządzeniach też działa. Ruter HUAWEI MODEL B818
    Załączniki:
    • Niestabilne połączenie Wi-Fi - rozłączenie, router, sterowniki, karta sieciowa menedzer.png (35.7 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA