logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak przesłać gry na Nokia 6100 przez IRDA? MobiMB nie działa, alternatywy?

Coolio 10 Lis 2005 15:29 1053 3
REKLAMA
  • #1 1970610
    Coolio
    Poziom 10  
    Ocena: 11
    Witam mam problemik tego typu ze posaiadam Nokie 6100 do tego irde podlaczaona do kompa uzywam programu "MobiMB Mobile Media Browser 2.2 i pokazuje folderki w fonie czyli galeria apllikacje i gry i w galerie mozna wgrywac polifonie i tapetki ale do folderu gry sie poprostu nie da czy potrzeba do tego moze Pc suite ?? albo jakis inny program alby mozna było przeslac gry przez IRDE ???
  • REKLAMA
  • #2 1970680
    kszysek
    Poziom 18  
    Coolio napisał:
    Witam mam problemik tego typu ze posaiadam Nokie 6100 do tego irde podlaczaona do komputera uzywam programu "MobiMB Mobile Media Browser 2.2 i pokazuje folderki w fonie czyli galeria apllikacje i gry i w galerie mozna wgrywac polifonie i tapetki ale do folderu gry sie po prostu nie da czy potrzeba do tego moze Pc suite ?? albo jakis inny program alby mozna było przeslac gry przez IRDE ???

To wgraj sobie te gre do folderu aplikacje, bez problemu tam tez bedzie dzialac. Pc suite w ogole nie daje mozliwosc zainstalowia gier w folderze gry tez z automatu instaluje w aplikacjach.
  • REKLAMA
  • #3 1970793
    Coolio
    Poziom 10  
    Ocena: 11
    no tak ale ..i do aplikacji sie wwalic pliku jad. nie da!!!poprostu te 2 foldery Alikacje i gry sa nieaktywne a program je pokazuje ..dziwne jak dla mnie ..oxygenem probowalem to samo ..jakis błąd wyskakuje ale to moze byc wina niezarejstrowanej wersji programu ....nie wiem juz :( czy woogle ktos probowal przez Irde instalowac Gry ???? pozdrawiam
  • #4 1970969
    kszysek
    Poziom 18  
    oczywiscie da sie zainstalowac gre przez irde robilem to w 6230 oraz 6230i. Poszukaj mobiMB z odpowiednia witaminką sadze ze problem sie rozwiaze, lub instaluj przez Nokia PC Suite do aplikacji.
REKLAMA