logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić pompę magnetyczną do wytwornicy dymu N-18? Koszt i zamienniki

krawiec9 10 Lis 2005 20:50 2686 6
REKLAMA
  • #1 1971395
    krawiec9
    Poziom 11  
    Witam. Mam takie pyanie. Mam wytwornice dymu N-18. W wytwornicy tej zastosowana jest mała pompa magnetyczna, która odmówiła posłuszeństwa. Nie wiecie gdzie można dokupić taką pomkę lub jakiś zamiennik? Ile coś takiego moze kosztowac?
    Dzięki za odpowiedź
  • REKLAMA
  • #2 1974638
    ciapster
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Ja mam antari f-80 ,szukałem do niej pompki właśnie i niestety nie znalazłem. Całe szczęście ze odkryłem ze ta pompka jest rozbieralna :] Po wyczyszczeniu działa super. pozdro
  • REKLAMA
  • #3 1976115
    krawiec9
    Poziom 11  
    Ja swoją też rozebrałem i niestety nic nie pomogło. Musze pomyslec nad jakims innym rozwiązaniem.
  • REKLAMA
  • #4 1977590
    delma
    Poziom 18  
    a w flash-butrym pytałeś ?? oni nimi handluja choć nie wiem ile sobie za nią krzykną ,do vivid v1 i do F-80 kosztuje 100zł
  • REKLAMA
  • #5 1981820
    krawiec9
    Poziom 11  
    Nie pytałem, ale jakbyś mógł podać namiary to z pewnością zapytam.
  • Pomocny post
    #6 1983131
    delma
    Poziom 18  
    http://flash-butrym.pl/sklep/tab.php?tab_id=1 nie wiem czego ale ostatnio jak dzwoniłem nie mogłem się dodzwonić :/ no ale próbuj , a może do n-18 podeszłaby z F-80 ?? nie wiem nigdy nie miałem n-18 w rękach więc tu ci niestety nie potrafię pomóc :(
  • #7 1984120
    krawiec9
    Poziom 11  
    Dzięki za namiary. Będę próbował się do nich dodzwonić.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji poruszono problem z uszkodzoną pompą magnetyczną w wytwornicy dymu N-18. Użytkownik poszukiwał informacji o dostępności oryginalnej pompy lub zamienników oraz ich kosztach. Jeden z uczestników zasugerował, że pompa w modelu Antari F-80 jest rozbieralna i po wyczyszczeniu działa poprawnie, jednak autor potwierdził, że rozbiórka nie pomogła w jego przypadku. Pojawiła się sugestia, aby zapytać o pompę w sklepie Flash-Butrym, który handluje pompami do modeli Vivid V1 i F-80 w cenie około 100 zł. Podano również link do sklepu, choć z informacją o trudnościach z kontaktem telefonicznym. Nie potwierdzono jednak kompatybilności pompy z N-18, pozostawiając kwestię do dalszych prób.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA