logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Montaż sprężyny w kierownicy Qsmart Suzuka Pro SW6060 - porady i wskazówki

Jakubi13 19 Cze 2022 23:23 1245 2
REKLAMA
  • #1 20067807
    Jakubi13
    Poziom 5  
    Witam, przychodzę tu z prośbą o pomoc, mianowicie mam kierownicę Qsmart Suzuka Pro SW6060 i ostatnio coś mi trzaskało w sprężynie i chciałem ją naprawić czy coś. Ale niestety gdy to rozkręciłem sprężyna "uciekła" z pierwotnego ułożenia i nie potrafię jej teraz złożyć tak, aby się kierownica normalnie obracała. Proszę o pomoc kogoś kto wie, jak złożyć tą zwaloną sprężynę. Z góry dziękuję.
    Montaż sprężyny w kierownicy Qsmart Suzuka Pro SW6060 - porady i wskazówki Montaż sprężyny w kierownicy Qsmart Suzuka Pro SW6060 - porady i wskazówki Montaż sprężyny w kierownicy Qsmart Suzuka Pro SW6060 - porady i wskazówki Montaż sprężyny w kierownicy Qsmart Suzuka Pro SW6060 - porady i wskazówki
  • REKLAMA
  • #2 20069983
    Scaby
    Poziom 10  
    Ocena: 13
    Sprężyna tego typu myślę że ma za zadanie prostować kierownicę. Czy w lewo, czy w prawo na środkowej pozycji nie może być napięta. Według mnie miejsce zagięcia sprężyny w kształcie bolca powinno wejść w otwór w plastiku kierownicy. Trzeba to sprawdzić
  • #3 20075346
    Jakubi13
    Poziom 5  
    okazało się że cały ten plastik na którym się zakładało sprężyne był zepsuty
REKLAMA