logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] AEG TC12H6MHP Öka - zanika świecenie wyświetlacza po załączeniu programu

Ocochodz 25 Cze 2022 19:27 396 4
REKLAMA
  • #1 20075607
    Ocochodz
    Poziom 3  
    Witam.
    Jak w opisie suszarka AEG po załączeniu jakiegokolwiek programu zanika wyświetlacz nie widać jakichkolwiek Liter lub cyfr i co najlepsze zasilanie dochodzi. Podświetlanie działa po prostu blaknie sobie powoli jakby miało włączone wygaszanie po włączenie i wyłączeniu przyciskiem także nic nie widać, ale jak odłączę od zasilnia poczekam chwilę to znowu się pojawią. Wszystkie styki wyczyściłem i dobrze pospinałem co morze być?
    Pozdrawiam
    AEG TC12H6MHP Öka - zanika świecenie wyświetlacza po załączeniu programu
    :arrow: Poprawiłem TONI_2003
  • REKLAMA
  • #2 20076492
    mrice
    Moderator AGD
    Ocena: 6889
    Pojemności na elektronice do przetrzepania.
  • REKLAMA
  • #3 20078071
    Ocochodz
    Poziom 3  
    No to niestety nie ogarne chyba tego rozebrac rozbiore ale do pomiarow to nie wiem jak wystartowac . Ogulnie przeczyscilem cala suszarke bo była tak "okudlona" że można było sobie sweter udziergac i coś tam się poprawiło ale i tak zanika postaram się jeszcze dobrze wszystkie łączenia tzw uziemieni poprawić ale także opatawiam cos z elektronika jakby coś gubiło pojemnosc
  • REKLAMA
  • #4 20117584
    Ocochodz
    Poziom 3  
    Sprawa rozwiązana po wymianie wyswietlacza działa wszystko poprawnie
    Zamykam temat i pizdrawiam
  • #5 20117590
    Ocochodz
    Poziom 3  
    Po wymianie panela sterującego już nic nie zanika widocznie doszło do rozwarstwienia wyświetlacza
    Pozdrawiam
REKLAMA