logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mi A2 Lite - Problem z przełączaniem między ostatnio otwartymi aplikacjami

katrishkap2 21 Lip 2022 20:58 414 3
REKLAMA
  • #1 20111184
    katrishkap2
    Poziom 2  
    Cześć! Mam problem z przełączaniem się między ostatnio otwartymi aplikacjami. Jak przełączam się z jednej do drugiej to ta poprzednia tak jakby się resetuje, znika to czego używałam zanim się przełączyłam. Nie wiem jak dokładnie to wytłumaczyć. Podam przykład:
    Słucham muzyki w YT, przychodzi mi SMS, przełączam z YT na smsy, potem wracam do YT a tu już zniknęło to czego słuchałam. Muszę od nowa wpisywać w wyszukiwarkę.
    Albo:
    Kupuję coś na stronie , przechodzę do banku po kod blik, wracam na daną stronę a tam wszystko zniknęło i formularz wczytuje się od nowa.
    Albo: opisuje te historię w polu formularza, przechodzę do aplikacji aparat, wracam a tu formularz ładuje się od nowa.
    W poprzednim telefonie tak nie miałam.
    Help!
  • REKLAMA
  • #2 20116732
    nemo333
    Poziom 30  
    Ocena: 308
    Albo coś jest źle ustawione, i telefon ubija procesy w tle, albo zwyczajnie brakuje zasobów (głównie pamięci RAM)

Jaka to wersja pamięci, jakie aplikacje są zainstalowane, jaki system, oryginalny, modyfikowany, zaaktualizowany?
  • REKLAMA
  • #3 20118633
    katrishkap2
    Poziom 2  
    Dzięki za odpowiedź. Telefon został zresetowany do ustawień fabrycznych. Co do aplikacji to nie jest ich za dużo. Popularne komunikatory, mapy, pocztą, i parę innych.
    Łącznie jest użyte 66%pamieci. Nie wiem gdzie się sprawdza RAM? Jest to Android 10.
  • #4 21525697
    rafalpolak181287
    Poziom 2  
    Mam to samo znalazłeś rozwiązanie ?
REKLAMA