Proszę o info, potrzebuję odświeżyć soft w Philips 330, ze względu na usterkę programową. Nie robiłem jeszcze tej marki. Czym to zrobić, oczywiście bez klucza.
Jasne, bardzo proszę o ten soft! Jeżeli masz jakąś wiedzę na jego temat, tzn czy jest dobry i czy ma PL, to daj znać. skan76(_at_)poczta.onet.pl
Tak przy okazji (Moderacja niech oko przymknie), możecie mi podrzucić link albo schemat interface do tego modelu?
Wystarczy do tego kabel serwisowy.
Niestety, nadal nie mogę znaleźć softu do Philips'a 330, więc się przypominam.
Telefon ma usterkę wyświetlania - ekran raz się włącza, raz pozostaje biały. Sprawa podobno programowa - potwierdzone.
✨ W dyskusji poruszono temat wgrywania oprogramowania do telefonu Philips 330 bez użycia klucza. Do aktualizacji softu polecano program Sanchez 2.53 wraz z dedykowanym flashem do modelu 330, który zajmuje ponad 5 MB. Alternatywnie sugerowano użycie programu Thunderstorm, który działa niezawodnie i nie wymaga rozbierania telefonu, w przeciwieństwie do Deloka. Do wgrania oprogramowania wystarczy kabel serwisowy, bez konieczności stosowania BOX-a. Problem techniczny telefonu dotyczy usterki programowej wyświetlacza, który czasami pozostaje biały. Poszukiwany jest pełny flash do Philips 330, także bez polskiej wersji językowej. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.