logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja głośnika - brak danych, poszukuję informacji o marce i parametrach

krzysiek45 14 Lis 2005 00:22 819 4
REKLAMA
  • #1 1986274
    krzysiek45
    Poziom 13  
    Ocena: 50
    Witam wszystkich.
    Mam takie oto 2 głośniki i nie mam pojęcia jakiej firmy on jest i jakie ma parametry, żadnych danych:
    Jeśli coś o nich wiecie to czekam na opinie ewentualnie jakieś linki.
    Pozdrawiam
    Załączniki:
    • Identyfikacja głośnika - brak danych, poszukuję informacji o marce i parametrach glosniczek2.JPG (184.82 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Identyfikacja głośnika - brak danych, poszukuję informacji o marce i parametrach glosniczek1.JPG (108.29 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 1986366
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2314
    Witam
    Jest to głośnik wysokotonowy, by wiedzieć jaka jest jego moc, należało by sprawdziś jakiej średnicy jest drut na cewce.
    Sądzę, że może być (nie podano wymiarów) od 10-40W GDW :P
    2 foto kiepskiej jakości, na tej podstawie nie sposób określić.
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • REKLAMA
  • #3 1988697
    krzysiek45
    Poziom 13  
    Ocena: 50
    Chodzi mi o to że jeśli ktoś gdzieś na necie widział taki głośnik to nie musze liczyć jego parametrow, bo i po co. Słyszałem ze sa drogie wiec dane powinny być u producenta.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 1988741
    karolmichalewcz
    Poziom 18  
    Ocena: 8
    Że są drogie ?? A powiedz czy na "drogich" głośnikach nie nakleja się parametrów głośnika ??
  • #5 1989020
    chudystg
    Poziom 16  
    Ocena: 2
    Jesli sa drogie to na 90% na odwrocie jest logo producenta, poza tym jakie parametry chcesz liczyc?

Wyglad glosnikow bywa mylny i czasami wysokiej jakosci glosniki wygladaja niepozornie, ale to co jest na zdjeciu wyglada jak przetwornik "NONAME" :)
REKLAMA