logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Wyskakujące okienko przeszkadza: jak usunąć na podstawie zdjęcia? 1-2 razy dziennie

SuperGracz 29 Wrz 2022 10:12 459 5
REKLAMA
  • #1 20213049
    SuperGracz
    Poziom 3  
    Ocena: 1
    Wyskakujące okienko przeszkadza: jak usunąć na podstawie zdjęcia? 1-2 razy dziennie
    Witam mam problem pokazuje mi się takie okienko jak na zdjęciu przeszkadza mi i jedyne co się da zrobić to wylogować z systemu sytuacja powtarza się około 1-2 razy dziennie. Skanowałem antywirusem i Adwcleanerem i problemu to nie naprawiło. Co robić? I nie jestem pewien czy dobry temat na forum wybrałem jak nie proszę o przeniesienie.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 20213052
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10454
    Pobierz Process Explorer, uruchom, przeciagnij na to okno ikone celownika i podaj jaki proces to uruchomil.

Zamiesc tez w zalaczniku logi z FRST, ze skanowania (addition oraz frst.txt).
  • REKLAMA
  • #3 20229420
    SuperGracz
    Poziom 3  
    Problem sam się rozwiązał okienko nie pokazało się od momentu zaczęcia tego tematu.
  • REKLAMA
  • #4 20280477
    SuperGracz
    Poziom 3  
    Kolobos napisał:
    Pobierz Process Explorer, uruchom, przeciagnij na to okno ikone celownika i podaj jaki proces to uruchomil.

Zamiesc tez w zalaczniku logi z FRST, ze skanowania (addition oraz frst.txt).

Odblokowałem temat bo okienko wróciło od wczoraj. I wynika z tego że ten proces to browser assistant przeglądarki opera zainstalowanej z reklamy antywirusa 360 total security. Teraz pytanie co dalej zrobić?
    PS. Fajny program bo mogę zabić te okienko bez wylogowywania się.
  • REKLAMA
  • #5 20280537
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10454
    Tak jak napisalem wczesniej, zamiesc w zalaczniku logi z FRST, ze skanowania (addition oraz frst.txt)
  • #6 20300715
    SuperGracz
    Poziom 3  
    Jednak chyba nie muszę tego dalej ciągnąć bo obecnie wyskakuje to raz na miesiąc ale dzięki za polecenie programu, którym po prostu mogę zabić proces i nie muszę się wylogowywać.
REKLAMA