logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Laptop do programowania, przeglądania internetu i Blendera - 14-15, 16GB RAM, SSD 256-512GB, 2500zł

Niebede 24 Lis 2022 19:14 345 2
REKLAMA
  • #1 20301507
    Niebede
    Poziom 6  
    Ocena: 10
    Witam, potrzebuje pomocy w wyborze odpowiedniego laptopa od osób, które się na tym znają. Ja od zawsze wolałem komputery stacjonarne, ale teraz przyda mi się cos bardziej mobilnego, z czym mogę wyjść z domu czy gdzieś pojechać.

Szukam laptopa raczej tych z kategorii biurowych, głównie będę go używał do programowania, internet, czasami jakiś film czy mało wymagające gre typu Gothic, oraz od czasu do czasu Blender (ale tylko do tworzenia modeli).

Ekran chciałbym, aby miał około 14 cali, ale wiem, że większość modeli ma 15, wiec cos pomiędzy 14 a 15 cali będzie okej.

Co do reszty specyfikacji - 16GB RAM, SSD 256GB+(512GB byloby idealne), Integra, może być bez systemu.
    Kwota, o której myślałem, aby wydać to około 2500zl, ale jeśli ciężko o jakiś sensowny sprzęt w tej cenie, to mogę dołożyć więcej.

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)
  • REKLAMA
  • #3 20302341
    RePC
    Poziom 8  
    Ocena: 3
    Wybór laptopów biznesowych do biura jest ogromny. Polecam sprawdzić serię ThinkPad, Precision i Latitude (poprzednik polecił) oraz ProBook, są to popularne serie biznesowe, które z założenia mają spełniać Twoje wymagania. Jeśli nie potrzebujesz, żeby laptop był nowy, to sprawdź i porównaj oferty sprzętu poleasingowego.
REKLAMA