logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

K700i -> Kabel-> Komp niewykrywa komórki :( help me

z0om 18 Lis 2005 20:27 2071 7
REKLAMA
  • #1 2003243
    z0om
    Poziom 11  
    Witam :) jak w teamcie ten kabel jest plug-play (czy jakoś tak) ?
    Ten kabel jest USB
    Nie mam żadnych sterowników do niego
    Mam windowsa XP
    prosze o kontakt na gg 6706799 lub tu odpiszcie (dla bardziej leniwych) :P
  • REKLAMA
  • #2 2003347
    Xrzychu
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    musisz mieć sterowniki do kabla, sadze ze inaczej lipa, mam SeK300i kupiłem kabel (mam win 2000) musiałem zainstalować sterowniki bo inaczej nie wykrywał. Jakiej firmy jest kabel ??
    możesz jeszcze spróbować wejść na stronę SE i tam poszukać sterowników do K700
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2003526
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2092
    Tutaj znajdziesz wszystko co potrzebujesz http://www.gsm2pc.pl/
    pozdr
  • #4 2005556
    z0om
    Poziom 11  
    Ale ja niewiem co potrzebuje xD jestem zielony w tych sprawach

Prosze pomóżcie mi :(
  • #5 2006706
    Xrzychu
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    potrzebujesz drivery do kabelka USB (USB-Uart TX Line Driver) tak sie to magicznie tam nazywa i jest na głównej stronie jak ci się otworzy link do tego
    Potem musisz zainstalować te sterowniki żeby komórka była tak łaskawa i wykryła twój kabelek
    Potem musisz mieć program którym będziesz mógł zgrywać zdjęcia z aparatu na kompa itd...
  • REKLAMA
  • #6 2006773
    z0om
    Poziom 11  
    Xrzychu napisał:
    Potem musisz mieć program którym będziesz mógł zgrywać zdjęcia z aparatu na komputera itd...

Jaki program ?
  • #7 2007012
    adek22
    Poziom 17  
    Ocena: 9
    Witam, jeżeli już zakupiłes kabel to proponuje użuc programu Dateimanager a do podczerwieni FMA.
    Pozdro
  • REKLAMA
  • #8 2008447
    z0om
    Poziom 11  
    :| teraz mi namieszaliscie to jaki wreszcie porgram mam zainstalować ? prosze na gg bo zaśmiecamy forum

Widać że niema chętnych mi pomódz :cry:

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik posiada kabel USB do telefonu Sony Ericsson K700i i próbuje podłączyć go do komputera z systemem Windows XP, jednak komputer nie wykrywa telefonu. W odpowiedziach podkreślono konieczność instalacji odpowiednich sterowników do kabla, zwłaszcza sterowników USB-UART TX Line Driver, które można znaleźć na stronach producenta lub serwisach takich jak gsm2pc.pl. Po instalacji sterowników kabel powinien zostać wykryty przez system. Dodatkowo zalecane jest użycie programów do zarządzania telefonem, takich jak Dateimanager do transferu plików oraz FMA do komunikacji przez podczerwień. Użytkownik wyraził trudności w doborze właściwego oprogramowania i prosił o jasne wskazówki.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA