logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Indukcja Whirlpool ACM 932/BA - Indukcja nie uruchamia się. Wyświetla tylko 8.30

xclukasz 05 Mar 2023 18:51 1104 2
REKLAMA
  • #1 20471254
    xclukasz
    Poziom 1  
    Witam.
    Indukcja dzisiaj mi przestała funkcjonować. Wszystko działało do tej pory i nagle dzisiaj rano odmówiła posłuszeństwa. Dzień wcześniej działała bez zarzutu. Na początku była możliwość tylko włączenia i wyłączenia, żaden z palników nie reagował na naczynie. Potem zrestartowałem indukcję odłączając je na 1h od zasilania. Po ponownym podłączeniu wyświetla się 8.30 (jak na zdjęciu).
    Nie wiem jak to rozumieć czy to błąd 30 czy co?! W instrukcji nic nie pisze odnośnie takiego błędu.

Jeśli ktoś miał podobny problem to proszę o informacje. Z góry dziękuje.

Indukcja Whirlpool ACM 932/BA - Indukcja nie uruchamia się. Wyświetla tylko 8.30 Indukcja Whirlpool ACM 932/BA - Indukcja nie uruchamia się. Wyświetla tylko 8.30 Indukcja Whirlpool ACM 932/BA - Indukcja nie uruchamia się. Wyświetla tylko 8.30
  • REKLAMA
  • #2 20471278
    AsReeX
    Poziom 40  
    Ocena: 1581
    Płyta nie wyświetla błędu, tylko kod konfiguracyjny. Trudno wyrokować co jest uszkodzone... moduł indukcyjny lub UI? Na próbę wpisałbym ponownie C.O i sprawdził jaki komunikat wyświetli.
  • #3 21176415
    oskar788
    Poziom 1  
    Czy udało się rozwiązać ten problem? Mam niestety ten sam. Po wyłączeniu zasilania na kilka godzin płyta włączyła się - wyskoczyło 8.30 i nie ma możliwości użytkowania..
REKLAMA