logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opóźniona dostawa głośników z Empire - brak odpowiedzi na maile

conQeror 21 Lis 2005 15:01 1121 3
REKLAMA
  • #1 2011670
    conQeror
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4
    Witam

Na początku tamtego tygodnia zamówiłem na stronie www.empire.com.pl
    głośniki. Pani Kasia odpowiedziała na meila z zamówieniem, podała dokładną kwotę i wszystkie informacje o które pytałem. Wpłaciłem pieniądze na podane konto i niestety jeszcze nie otrzymałem głośników. Wysłałem już kilka maili ale na żaden nie otrzymałem odpowiedzi. Dziś znalazłem gdzieś na forum post dotyczący właśnie tego sklepu i tam się dowiedziałem że jeden z kolegów czekał na głośniki 2 miesiące i ich nie otrzymał!! Czy to prawda? Co mogę teraz zrobić?
  • REKLAMA
  • #2 2011697
    marniu
    Poziom 25  
    Ocena: 55
    Witam a co to jakies nowe zasady kupna głośników najpierw im wpłac a potem oni ci wysla jak znajda chwile czasu , popełniłes duzy błąd wpłacajac im na konto ja kupiowałem tam głosniki w opcji za pobraniem i czekałem 5 dni ale sobota i niedziela wpadły w te dni więc rozumiem poczta czy tam kurier nie pracował w sobote i niedziele ? zadzwoń do nich i zapytaj konkretnie jeszcze jedno czarny scenariusz tej sprawy mam nadzieje ze nie wpłacałeś tej kwoty w tak zwanym OKIENKU KASOWYM bo oni zanim dokonają przelewu $$$ to najpierw nimi sobie poobracają !!!
    kiedy im to wpłaciłeś

pozdr. marniu
  • REKLAMA
  • #3 2012208
    drakston
    Poziom 18  
    Ocena: 7
    nie jestes pierwsza osoba ktora sie nadziala na nich

empire jak dostanie kase to albo zapomina i przesylce albo robi opoznienie miesieczne jak nie dluzej, jak bierzez opcje za pobraniem to napewno glosniki dstaniesz

ps. ja bym zebral wszystkie osoby poszkodowane i ich zastraszyl, bo to co ta firma wyprawia jest karygodne
  • #4 2034755
    conQeror
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4
    Witam

Naszczęście wszystko się wyjaśniło. Co prawda musiałem trochę postraszyć firmę Empire, ale zwrócili mi pieniądze i paczkę wysłali na swój koszt dorzucając 2x br i sporo wytłumienia. Co do głośników to są takie jak powinny być i nie mam co do nich najmniejszych zastrzeżeń. Wszystko solidnie zapakowane. Polecam firmę bo naprawdę tania ale bierzcie ze mnie nauczkę i kupujcie u nich TYLKO W OPCJI ZA POBRANIEM!! A ja zabieram się za montaż głośników pozdrawiam.
REKLAMA