Witam zakupiłem używany telefon Nokia e52
Telefon po włożeniu karty sim poprawne działał
Ale miał problem z odczytaniem kontaktów na karcie sim.
Wszystkie funkcje działały prawidłowo, można było dzwonić ,słychać było dzwonki, przychodzące komunikat Sms
Późnej już w ogóle nie odczytywał kontaktów z karty sim
Włączyłem ponownie telefon .Pokazał się komunikat
,,Włączenie telefonu nie powiodło się. Skontaktuj się ze sprzedawcą.’’ Próbowałem hard reset kombinacją * plus 3 plus włącznik telefonu.Za każdym razem ukazuje się ten napis, później na chwilę pokazuje się napis do widzenia z logiem era
Nie miałem oryginalnej ładowarki Nokia z mikro usb ,załączyłem na ładowanie akumulatora ładowarkę nową Samsung output 5-10v +2A (nią mogłem ładować Samsung omnia hd i8910)
Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich
Telefon po włożeniu karty sim poprawne działał
Ale miał problem z odczytaniem kontaktów na karcie sim.
Wszystkie funkcje działały prawidłowo, można było dzwonić ,słychać było dzwonki, przychodzące komunikat Sms
Późnej już w ogóle nie odczytywał kontaktów z karty sim
Włączyłem ponownie telefon .Pokazał się komunikat
,,Włączenie telefonu nie powiodło się. Skontaktuj się ze sprzedawcą.’’ Próbowałem hard reset kombinacją * plus 3 plus włącznik telefonu.Za każdym razem ukazuje się ten napis, później na chwilę pokazuje się napis do widzenia z logiem era
Nie miałem oryginalnej ładowarki Nokia z mikro usb ,załączyłem na ładowanie akumulatora ładowarkę nową Samsung output 5-10v +2A (nią mogłem ładować Samsung omnia hd i8910)
Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich