Panowie wstyd sie przyznac ale mam problem z zapamietaniem ustawien(kontrast,kolor itd..).Wiem ze nigdy z tym nie mialem problemu ale "pamiec ludzkla ulotna jest...".
Nie mam w menu nigdzie czegos takiego jak PP STORE.A na klawiatorze jest tylko menu istall.
Nawet jak po ustawieniu wartosci wejde do menu istal i zapamietam nowe ustawienia pamieta tylko strojenie a nie wartosci typu kontrast,glos.
Dodano po 1 [godziny] 24 [minuty]:
Panowie kieruje przeprosiny za zamieszanie.Powodem tego wszystkiego bylo-moja prostota i lenistwo oczywiscie!!Naleza mi sie slowa krytyki.Oczywiscie ze jest w menu Pers.Preference-wystarczylo spojzec(zwlaszcza ze to prosty tv).Dzieki wszystki.Pozdrawiam
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ Użytkownik miał problem z zapamiętaniem ustawień obrazu (kontrast, kolor) w telewizorze Philips GR2.2. Pojawiła się sugestia, że przyczyną może być akumulator 2.4V, jednak została ona wykluczona, ponieważ model nie posiada akumulatora. Wskazano, że po ustawieniu parametrów należy zatwierdzić zmiany w menu poprzez opcję "PP STORE", która w niektórych modelach znajduje się na lokalnej klawiaturze. Użytkownik jednak nie znalazł takiej opcji w menu, a jedynie "menu install", które zapamiętuje tylko strojenie, a nie ustawienia obrazu. Ostatecznie okazało się, że funkcja zapisu ustawień znajduje się w menu "Pers.Preference". Po odnalezieniu tej opcji problem został rozwiązany. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.