Mam nowy telefon Redmi 12C i mam problem z dźwiękiem SMS-a. W ustawieniach (dźwięk i wibracje) ustawiłem sobie własny dźwięk powiadomień, ale chyba coś przedobrzyłem. Teraz z byle powodu słyszę ten dźwięk, a SMS wcale nie przychodzi. W starych wersjach MIUO (czy jak to się tam nazywa) można było podpiąć dany dźwięk tylko pod aplikację SMS. Teraz takiej możliwości nie ma, można tylko określić własny dźwięk pod powiadomienia. A skąd ja wiem co tak naprawdę oznaczają te powiadomienia? Jak to ogarnąć w tym nowym systemie? Wcześniej miałem Redmi 7A i wszystko bez problemu sobie ustawiałem i kontrolowałem.
Wystarczyło, że raz wszedłem na Youtube i zalogowałem się i teraz nie mogę się wylogować - ciągle wskakuje mi moje konto. Nie chcę także, żeby przychodziły powiadomienia o komentarzach pod filmami. Natomiast zalogowanie ma cały czas być na laptopie - nie chcę likwidować żadnych kont.
Wystarczyło, że raz wszedłem na Youtube i zalogowałem się i teraz nie mogę się wylogować - ciągle wskakuje mi moje konto. Nie chcę także, żeby przychodziły powiadomienia o komentarzach pod filmami. Natomiast zalogowanie ma cały czas być na laptopie - nie chcę likwidować żadnych kont.