Witam,
mam problem z leciwym laptopem (HP 4720s - WT088EA). Zainstalowałem na nim Windowsa 10 i niestety system uruchamia się o wiele dłużej niż przy zainstalowanym Windowsie 8.1. Wszystko zaczyna się od błedu:
Jedyne rady jakie znalazłem w sieci to zmiana sterowników grafiki- próbowałem na domyślnych zainstalowanych z Windowsem, na stabilnych i na wersji beta od AMD (z takim samym efektem). Wiem, że laptop swoje lata już ma, ale myślę, że start systemu można mimo wszystko przyspieszyć i przede wszystkim wyeliminować błedy.
link do pliku Windows Performance Recordera:
Link
Dziennik rozruchu w załączniku
mam problem z leciwym laptopem (HP 4720s - WT088EA). Zainstalowałem na nim Windowsa 10 i niestety system uruchamia się o wiele dłużej niż przy zainstalowanym Windowsie 8.1. Wszystko zaczyna się od błedu:
BOOTLOG_NOT_LOADED @kdnic.inf,%kdnic.devicedesc%;Microsoft Kernel Debug Network AdapterJedyne rady jakie znalazłem w sieci to zmiana sterowników grafiki- próbowałem na domyślnych zainstalowanych z Windowsem, na stabilnych i na wersji beta od AMD (z takim samym efektem). Wiem, że laptop swoje lata już ma, ale myślę, że start systemu można mimo wszystko przyspieszyć i przede wszystkim wyeliminować błedy.
link do pliku Windows Performance Recordera:
Link
Dziennik rozruchu w załączniku