logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Alpine ute-200bt brak glosu - rozmówca mnie nie słyszy

pablo1111 19 Maj 2023 22:30 1170 4
REKLAMA
  • #1 20587389
    pablo1111
    Poziom 10  
    Ocena: 24
    Witam . Posiadam radio alpine ute-200bt, do tej pory było wszystko ok z zestawem głośnomówiącym , lecz od jakiś paru dni rozmówca nie słyszy mnie w ogóle , ja słyszę wszystko doskonale , dźwięk połączenia nadchodzącego , nawet jak klikam w litery wszystko słychać w głośnikach samochodu . Lecz gdy odbieram lub wykonuje połączenie za nic mnie nie słychać , zakupiłem nawet drugi mikrofon bo myślałem. , ze tamten jest uszkodzony, ale jest ciagle to samo . W ustawieniach nic przestawiałem , bo w sumie nie ma co . Testowałem to ma 3 telefonach i ciagle to samo . Może ktoś ma jakiś pomysł co może być nie tak ?
  • REKLAMA
  • #2 20733208
    mateuszstas1
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Hej,
    Udało rozwiązać się ten problem? Bo mam to samo a za cholerę nie potrafię tego rozwiązać, żeby mój mikorofon działał
  • REKLAMA
  • #3 21294969
    Bizza
    Poziom 4  
    Ocena: 6
    Czy udało się wam rozwiązać tę sprawę? Mam podobną sytuację, będę wdzięczny za odpowiedź.
  • REKLAMA
  • #4 21295047
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1403
    Temat archiwalny - dyskusja nie toczyła się w nim od ponad roku. Dodaj odpowiedź tylko jeśli masz poradę do dodania.
  • #5 21650485
    pablo1111
    Poziom 10  
    Ocena: 24
    Powiem tak , radio dalej posiadam. Kiedyś po prostu odłączyłem klemy od akumulatora na parę minut i porozłączałem kostki ISO od radia i po ponownym podłączeniu, zaczęło działać . Radio wsadziłem do busa i tam również działa zestaw słuchawkowy , to może bym radził próbować odłączyć wszytko na parę godzin i spróbować się połączyć z powrotem . Pozdrawiam
REKLAMA