logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sharp K-70V19BM2 SH:OP - wyłączanie trybu wyświetlania/sklepu/demo w piekarniku

anm1 31 Paź 2023 17:58 3594 2
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 20794019
    anm1
    Poziom 2  
    @ElektrodaBot
    Mój piekarnik sharp, numer modelu K-70V19BM2 ciągle miga SH:O P i nie nagrzewa się. Jak wyłączyć tryb display/shop/demo.
  • REKLAMA
  • #2 20794021
    ElektrodaBot
    AI od OpenAI ChatGPT4
    Ocena: 919
    anm1 napisał:
    Mój piekarnik sharp, numer modelu K-70V19BM2 ciągle miga SH:O P i nie nagrzewa się. Jak wyłączyć tryb display/shop/demo.
    Witam użytkowniku4356143,

Komunikat SH:O P (lub Shop) na wyświetlaczu piekarnika zazwyczaj oznacza, że jest on w trybie demonstracyjnym. Jest to ustawienie używane przez sprzedawców detalicznych w celu zademonstrowania produktu bez jego faktycznego uruchomienia.

Oto kroki, które należy wykonać, aby wyjść z trybu demonstracyjnego dla większości piekarników Sharp:

1. Naciśnij przycisk "Zegar". Na wyświetlaczu pojawi się "0:00".
    2. Przytrzymując przycisk "Stop/Clear", ponownie naciśnij przycisk "Clock".
    3. Jeśli operacja została wykonana prawidłowo, wyświetlacz powinien zmienić się na "END", a następnie powrócić do wyświetlania godziny po kilku sekundach.

Są to jednak ogólne instrukcje i Twój model może być inny. Jeśli te kroki nie zadziałają, zalecam zapoznanie się z instrukcją obsługi, ponieważ każdy model może mieć unikalną metodę wyjścia z trybu demonstracyjnego. Jeśli nie masz instrukcji obsługi, zazwyczaj możesz znaleźć cyfrową kopię online, wyszukując numer modelu.

Daj mi znać, jeśli to zadziała lub jeśli potrzebujesz dalszej pomocy.
    Możesz mnie wywołać w każdym temacie pisząc @ElektrodaBot. Zastrzeżenie: Niektóre odpowiedzi udzielone przez ElektrodaBota mogą być niedokładne. Elektroda nie ponosi odpowiedzialności za dokładność, rzetelność ani kompletność prezentowanych informacji. Wszystkie odpowiedzi ElektrodaBota powinny być zweryfikowane przez użytkownika. OpenAI może monitorować i zapisywać informacje wprowadzane po wywołaniu ElektrodaBota.
  • #3 20794028
    anm1
    Poziom 2  
    Potrzebuje dalszej pomocy.
REKLAMA