logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Moduł sterujący / moduł mocy pralki Bosch Siemens PUMU GEN 1 i 1.5

AsReeX 11 Lis 2023 15:45 372 1
  • #1 20809855
    AsReeX
    Poziom 40  
    Ocena: 1602
    Witam

Na sprzedaż fabrycznie nowe moduły mocy do pralek Bosch / Siemens / Gaggenau / Neff

Ceny z przedziału 500 PLN - 900 PLN.

Zaprogramowanie pod dowolny E-Nr urządzenia w cenie.

Sprzedaż tylko i wyłącznie pojedynczo!

Info PW.

Moduły mocy do pralek Bosch, Siemens, Gaggenau i Neff na drewnianej podłodze
  • #2 21603660
    Pe.te
    Poziom 11  
    Ocena: 44
    Ostrzegam przez dokonywaniem zakupów u tego użytkownika.
    Zakupiłem moduł, który w mojej zmywarce niestety nie zadziałał. Przy zakupie umówiliśmy się, że jeśli nie zadziała będę go mógł zwrócić. Telefonicznie sprzedawca zasugerował wymianę przekaźników w module, co wykonałem. Niestety to nie pomogło.
    Moduł odesłałem, sprzedawca go sprawdził i stwierdził, że jest sprawny - niestety płatności nie zwrócił.

Obecnie użytkownik nie odbiera telefonów, a jak uda się do niego dodzwonić to udaje że nie słyszy i się rozłącza.
    Poziom piaskownicy.
    Naprawdę zastanówcie się dwa razy zanim stracicie 300 zł (+ koszt przesyłki w obie strony) tak jak w moim wypadku - ja to zgłaszam na policję. Nie dlatego, że chodzi o 300 zł tylko dlatego, że nie toleruję takiego zachowania.

Dodatkowo ten użytkownik prowadzi firmę, ale ja np. nie otrzymałem paragonu. To idealny temat dla US.
REKLAMA