Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

1110 i CS po wgraniu flesza z PL

29 Lis 2005 17:02 915 9
  • VIP Zasłużony dla elektroda
    Witam

    Dostalem do zrobienia n 1110 z niemiec, wgralem polski, po wlaczeniu tel niby wszystko ok. Wyciagnalem baterie, wlozylem karte, odpalam tel i wyskakuje CS :| Wgrywalem ponownie soft, resety, inna wersja softu i brak pomyslow :/

    Co z tym zrobic?
  • Poziom 29  
    dyziek@ pewnie robiles to ufsx-em przy predkosci flashowaniea fast. jak nie chcesz tego szajsu uwalic to flashuj normlanie tylko ze na najwolniejszej predkosci.
  • VIP Zasłużony dla elektroda
    wlasnie robilem na 'slow' i dalej lipa :/ ma ktos moze PM do tego badziewia?
  • VIP Zasłużony dla elektroda
    dzieki, ale ja mam model 1110 a nie 1100 :)
  • Poziom 11  
    Ja to mialem jak w 1600 wgralem 3.08 zamiast 3.07 tez byl cs pozniej przefleszowalem na najwyzsze 3.42 i wszystko ok tornado jednak nie robi smoka bezposrednio tzn pokazuje ze robi ale smok jest dalej ale juz znalazlem na to sposob
  • Poziom 15  
    wgraj najwyzszą wersje i na koniec unlock
  • VIP Zasłużony dla elektroda
    wgrywalem najwyzsza z supportu 3.42 i tez nic nie pomaga ;)
  • VIP Zasłużony dla elektroda
    Wczoraj robiłem 1110 tez mi nie szło .Dopiero Tornado z Hwk ruszył gadzinę .
  • VIP Zasłużony dla elektroda
    Tak jak kolega wyżej napisal, rozwiazaniem bylo hwk + wszystkie resety.

    pozdrawiam