Witam, potrzebuję pomocy w konfiguracji routera Edimax BR-6228NS. Chciałbym skonfigurować go jako repeater sygnału WiFi. Wiem, że posiada on taką funkcję, ponieważ już u mnie tak działa. Teraz ni w ząb nie mogę sobie przypomnieć, jak to skonfigurować. Proszę o pomoc.
Ok może i ma kilka lat ale wiem że posiada taka funkcje bo działało to kilka lat z innym ruterem a teraz chce połączyć z innym i niepamietam jak to wyglądało
✨ Użytkownik poszukuje pomocy w konfiguracji routera Edimax BR-6228nS jako repeatera WiFi. W odpowiedziach zasugerowano sprawdzenie instrukcji obsługi oraz ustawienie opcji repeatera w zakładce General Setup. Użytkownik napotkał trudności z połączeniem, mimo że router wcześniej działał z innym urządzeniem. Wskazano również na zmiany w zabezpieczeniach sieci, które mogą wpływać na konfigurację. Użytkownik znalazł opcje zmiany na repeater, ale nadal nie ma dostępu do internetu. Zasugerowano korzystanie z filmów instruktażowych oraz sprawdzenie hasła WEP w sieci bezprzewodowej. Wygenerowane przez model językowy.