logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola TLKR T92 H2O - brak zwiększania liczby kresek wskaźnika naładowania podczas ładowania

justynakk555 10 Gru 2023 22:13 741 3
  • #1 20855693
    justynakk555
    Poziom 1  
    Nie mogę naładować Motorola TLKR T92 H2O. Urządzenie jest wyłączone i wtedy jest podłączone do ładowarki. Po kilku godzinach nie zwiększa się ilość kresek wskaźnika naładowania. Podczas ładowania nie migają kreski ładowania. Proszę o pomoc.
  • #3 20855731
    yes2mike
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 320
    No i samą baterię, bo może być w tak marnej kondycji, że ładowarka nie może ruszyć.
  • #4 21096146
    sarmik44
    Poziom 1  
    Ocena: 2
    U mnie to samo PMR-ka nie ładuje przez USB, akumulatory nowe 3 x DURACELL 2500 mAh (po wyjęciu i włożeniu do zewnętrznej ładowarki ładują się do pełna bez problemu) rozładowanie w 1/3 (widać 2 z 3 kresek na lcd), ładowarka ładuje inne sprzęty, próbowałem na 1A i 2,1A i nic. Jeśli ktoś ma pomysł co to może być proszę o pomoc.

Moderowany przez c2h5oh:

Regulamin punkt 3.1.14. Publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego działu forum lub wątku dyskusji. Twoje pytanie nie jest odpowiedzą ani pomocą w rozwiązaniu problemu Autora tematu.

Żal Ci punktów na założenie swojego tematu? Musisz korzystać z tego, że ktoś zapłacił punktami za swój temat a Ty zadajesz pytania bez płacenia?
    Tak się na elektrodzie nie postępuje.

REKLAMA