Witam, od kilku dni przeglądarka Edge nie otwiera strony OLX. Wyskakuje komunikat, że używam nieaktualnej wersji. Wydaje mi się, że właśnie po automatycznej aktualizacji przeglądarki tak się stało. System Win 11 aktualny. Nie otwiera się tylko OLX, proszę o porady.
OLX to zawsze była katastrofa informatyczna. Chyba z tydzień temu kumpel mi dzwonił że nie może dostać się na OLX z telefonu (ten sam komunikat). Sprawdziłem i już działa Chrome na telefonie. Trzeba czekać aż się pozbierają a muszą bo tracą potencjalnych klientów.
rozszerzenie User Agent Switcher and Manager pomaga, co prawda połowicznie bo za każdym razem trzeba klikać w ikonę rozszerzenia i odświeżać , jednak do czasu poprawki na samej stronie może być.
Na 95% OLX już nie działał przed aktualizacją Edge. Jak wcześniej pisałem kolega dzwonił że nie działa mu OLX na telefonie a używa aplikacji Google. Sprawdziłem na Edge i faktycznie też był taki komunikat ale następnego dnia była aktualizacja Edge i myślałem że będzie po problemie ale jak się okazało problem występuje dalej. Może ma to coś wspólnego z
https://wyborcza.biz/biznes/7,177151,30494835...enia-do-algorytmow.html?disableRedirects=true
✨ Użytkownicy przeglądarki Edge zgłaszają problemy z otwieraniem strony OLX, otrzymując komunikat o nieaktualnej wersji. Problemy zaczęły się po automatycznej aktualizacji Edge, a strona OLX nie działała również na urządzeniach mobilnych. Wiele osób sugeruje, że problem leży po stronie OLX, a nie przeglądarki. Proponowane rozwiązania obejmują użycie rozszerzenia User Agent Switcher and Manager, które pozwala na zmianę identyfikacji przeglądarki. Po pewnym czasie strona OLX zaczęła działać ponownie, co sugeruje, że problem został naprawiony przez OLX. Wygenerowane przez model językowy.