logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nawracający problem z lewą słuchawką - Razer Hammerhead i Nothing Ear 1

erqezek 26 Gru 2023 01:45 492 3
REKLAMA
  • #1 20876394
    erqezek
    Poziom 3  

Witam i o pomoc pytam, kiedy psuje mi się 3 para słuchawek pod rząd w ten sam sposób. Zaczęło się pięknie, ładnie kupiłem sobie nowe słuchawki bezprzewodowe Razer Hammerhead X, wszystko działa, lecz w pewnym momencie lewa słuchawka zaczyna grać ciszej od prawej, więc zmieniałem balans dźwięku, ale po tygodniu lewa słuchawka już ledwo grała, no to odesłałem reklamację, uznali i przysłali nowe, a nowe postanowiły zrobić to samo w mniej więcej takim samym czasie. W tej chwili nawet pomyślałem, że mam problemy ze słuchem, ale jak się okazało, ja jestem zdrowy. Pomyślałem więc, że model kiepski albo seria wadliwa, zamówiłem inne (używane) słuchawki Nothing Ear 1 ANC. Na początku wszystko gra wspaniale, ale po paru dniach lewa znowu zaczyna grać ciszej /: no to znowu balansuję, a ta jeszcze ciszej i ja już nie mogę. Czy ja robię coś źle? POMOCY

Z góry dziękuję (:
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 20876763
    krzsio
    Poziom 15  
    Ocena: 30
    Z jakim sprzętem używasz tych słuchawek? Próbowałeś na innym urządzeniu ich użyć?
  • REKLAMA
  • #3 20876928
    erqezek
    Poziom 3  
    Próbowałem , w między czasie zmieniałem telefony nawet
  • #4 20885958
    erqezek
    Poziom 3  
    Teraz lewa wogóle przestała działać
REKLAMA