logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błąd Konto Epic Games przypisane do innego Social Club w GTA V

nowik30 12 Sty 2024 20:33 1323 4
REKLAMA
  • #1 20906025
    nowik30
    Poziom 2  
    Witam!

Mam problem z GTA V. Kupiłem grę na Epic Games po formacie całego komputera i ściągnięciu na nowo gry wyskoczył taki oto komunikat:

Ekran logowania Rockstar Games Launcher z komunikatem o błędzie automatycznego logowania.

Nie mogę w żaden sposób uruchomić gry. Gdy próbuję wpisać swój login i hasło, to wyskakuje komunikat, że " To konto Epic Games jest już przypisane do innego Social Club."

Da radę coś z tym zrobić czy pieniążki poszły delikatnie mówiąc w błoto? Proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 20906136
    OgrodnikPOL
    Poziom 7  
    Dosyć ciekawa domena tego e-maila. Być może ktoś włamał się na to konto i sobie ustawił na ten e-mail. Czy przed formatem miałeś jakieś wirusy na komputerze?
  • REKLAMA
  • #3 20906183
    nowik30
    Poziom 2  
    Norton nic nie wykrywał, więc raczej nie. Przed formatem normalnie mi się z automatu wszystko logowało, gra uruchomiała się i chodziła normalnie.
  • REKLAMA
  • #4 21363356
    zapasfr
    Poziom 1  
    Udało ci się rozwiązać tę sprawę? Mam taki sam problem i nie wiem, co zrobić :/
  • #5 21365766
    nowik30
    Poziom 2  
    Tak, z działem obsługi Rockstar korespondencyjnie został problem rozwiązany poprzez zmianę maila. Musiałem wysłać screeny z dowodu zakupu i odpowiedzieć na kilka pytań. Także zacznij od kontaktu z nimi. Pozdro i powodzenia :)
REKLAMA