Witam serdecznie. Mam następujący problem. Mój DTF-2 funkcjonował dotąd bez zarzutu, nagle zawiesił się w trakcie oglądania TV, wyłączyłem go i niestety po włączeniu wyświetlacz ciemny. Próby włączania i wyłączania nic nie dały. O dziwo na drugi dzień jak gdyby nigdy nic zaskoczył, działał bez zarzutu prawie tydzień, póżniej to samo. Na drugi dzień zaskoczył i działał miesiąc, teraz znowu padł i niestety już się nie podnosi. Wszystkie napięcia zasilające w normie. Próbowałem ratować go JTAGIEM przy pomocy programu JTAG TESTER. Idzie nawiązać komunikację z tunerem, uruchamia się wgrywanie, idzie bez zarzutu aż do adresu 7ff00000, na tym adresie program zawiesza się. Próbowałem drugiego programu DTF2RESCUE2, również wgrywanie następuje aż do tego adresu a potem zawieszka. Nie wiem co to może być, proszę kolegów o pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
Jeżeli to pamięć do wymiany to czy ktoś pomógłby mi, oczywiście odpłatnie. Jestem z okolic Bydgoszczy. Proszę o pomoc, święta idą, chciałoby się coś pooglądać. Pozdrawiam. Mój GG to 5375701.
Jeżeli to pamięć do wymiany to czy ktoś pomógłby mi, oczywiście odpłatnie. Jestem z okolic Bydgoszczy. Proszę o pomoc, święta idą, chciałoby się coś pooglądać. Pozdrawiam. Mój GG to 5375701.