Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamturkuc11 napisał:Jesteś pewny że jest gwarancja producenta jeśli dysk jest z niewiadomej dystrybucji?
tantalowy napisał:Przyglądam się właśnie dyskowi Kingston KC600 , a przyznam że dotychczas w komputerze zamontowany mam Kingston SSD A400 480GB który już od kilku ładnych lat chodzi dobrze i bezawaryjnie, a ale na którym miejsce się kończy
dt1 napisał:Żaden z nich. Oba modele to słabe dyski
dt1 napisał:wygląda na to, że szczególnie CX400 są dość awaryjne - ale mogło to wynikać z dość dużej popularności tego modelu kiedyś, więc o awariach było dość głośno na forach.
tantalowy napisał:A jak wypadłoby porównanie:podanego wcześniej: Crucial MX500 1TB 2,5" SATA IIIw stosunku do: WD SA510 1TB 2,5" SATA III ?
tantalowy napisał:Do stacjonarnego PC mam tam interfejs SATA III.
Kasek21 napisał:Podaj model płyty głównej? Może być screen z programu CPU-Z -> zakładka Mainboard.
tantalowy napisał:Potrzebuję dokupić
dt1 napisał:Tak, nadal MX500, KC600, 870 EVO.
dt1 napisał:Cenowo wyjdzie podobnie, chociaż ze względu na konieczność dokupienia adaptera i jego wysyłki wyjdzie pewnie drożej.
dt1 napisał:biorąc pod uwagę, że Autor ma Asrocka, gdzie SX8200 w kilku rewizjach miewał problemy z działaniem z różnymi modelami tych płyt